Bēbīšiem draudzīgs baseins: kādam tam jābūt? Ko vari ieteikt Tu?

Bēbīšiem draudzīgs baseins: kādam tam jābūt? Ko vari ieteikt Tu?

05. Aug 2018, 00:10 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Izvēlēties bērniem draudzīgu ir būtiski, lai mazulītis peldēšanas laikā izbaudītu pašu procesu. Reizēm vērts ir doties uz tuvāko baseinu mājām, bet gan- bērniem draudzīgāko.

Kāds ir bērniem draudzīgs baseins?

Bēbīšiem draudzīgs baseins atšķiras no ikdienišķa baseina. Šādos baseinos ir priekšrocības, kas vērstas uz bēbīšu un mazuļu ērtībām, lai izbaudītu peldēšanās procesu. Tas iekļauj:

Apsildāms bērnu baseins

Tā kā mazuļiem nav noregulējusies termoregulācija, nepieciešams, lai bēbīšu baseins būtu siltāks kā parastais baseins. Lielākā daļa publisko baseinu temperatūra sasniedz 28 līdz 29 grādus pēc Celsija, tai pat laikā bēbīšu baseinā vajadzētu būt augstākai temperatūrai- 31 līdz 32 grādi pēc celsija, jo īpaši, ja mazulītis ir jaunāks par 6 mēnešiem.

Bēbīšu baseins

Baseinos, kas ir tendēti uz pavisam maziem bērniem, ir atsevišķa vieta, kur mazulīšus var pārģērbt, ir drošības siknas pārtinamajās virsmās, lai mazulītis nenokristu, tāpat bieži ir arī mīksts matracītis.

Baseinu zonā bērniem draudzīgos publiskajos baseinos ir arī bērnu zona, kurā ūdens ir siltāks nekā parastajā baseinā un baseins nav tik dziļš, tādējādi lielāki bērni jau paši var plunčāties savā baseinā.

Citas priekšrocības

Bēbīšiem draudzīgi baseini var piedāvāt arī plašu klāstu ar peldēšanas nodarbībām un aktivitātēm, tāpat drīkst lietot arī piepūšamos palīglīdzekļus un citas rotaļlietas.

Lai noskaidrotu, cik draudzīgs bērniem ir Tavs tuvējais baseins, apmeklē viņu mājas lapu, piezvani vai dodies personīgi, lai novērtētu iespējas bēbīša peldēšanai!

Iesaki vietas, kur ved savu mazo peldēt! Raksti tepat komentāros:

- baseina nosaukumu;

- adresi,ja iespējams

- kā Tev patika

 

Izveidosim kopā bērniem draudzīgāko baseinu sarakstu!

Māmiņu Klubs

20180726105048-11695.jpg