Atvieglo ikdienu ar www.NUKO.lv

Atvieglo ikdienu ar www.NUKO.lv

27. Jan 2013, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Nu ko? Vēlies būtiski atvieglot savu ikdienu? Tu vēl tikai vēlies, bet es to jau daru, iepērkoties www.NUKO.lv!

Ir tāds iknedēļas pirkumu interneta lielveikals www.NUKO.lv, kur var iegādāties pārtiku, bērnu preces un mājsaimniecībā nepieciešamās preces. Tas mudina neiet uz veikalu, lai netērētu savu laiku un nemocītu bērnus garajās rindās. Domāju, ka jebkura mamma atzīsies, ka regulāri atliek braucienu iepirkties uz vēlāku laiku, lai nebūtu jāpiedzīvo bērna niķi un stiķi, lielās brēkšanas ieraugot rotaļlietas vai ko garšīgu...

Forši ir tas, ka internetā nepiekūst kājas, staigājot pa virtuālo veikalu www.NUKO.lv. Esat kādreiz domājuši, cik soļus nostaigājam, pavadot laiku veikalā, meklējot sev nepieciešamo? Nemaz negribu uzzināt!

Vēlos pievērst uzmanību www.NUKO.lv piegādei, kas ir bezmaksas, ja iepērkas vismaz par 20 Ls. Pamēģiniet izveidot pirkumu grozu un redzēsiet, cik gan daudz var iegādāties, salīdzinot ar lielveikaliem, kuros mēs savos iepirkumu ratos ieliekam daudz lieku preču... www.NUKO.lv ir par pārdomātiem pirkumiem, kas palīdz plānot jauno ģimeņu budžetu!

Pirms pāris nedēļām veicu savu pirmo pirkumu. Pasūtīju ļoti daudz preču –sanāca kādi 2 vai 3 lieli iepirkuma maisi – iedomājieties, cik viņi bija lieli un smagi...? Man par lielu prieku kurjers visu atveda un ienesa dzīvoklī, kamēr mazais gulēja :)

Tagad www.NUKO.lv ir lielisks piedāvājums – „KOMPLEKTS MAMMĀM”, kurā ir bērnu autiņbiksītes, mitrās salvetes, veļas pulveris, tualetes papīrs, veļas mīkstinātājs u.t.t. Komplektā ir 7 produkti tikai par 25 Ls. Es jau pasūtīju – tagad dzeru tēju un gaidu, kad atvedīs. Būšu ietaupījusi vismaz 2 stundas braucienam uz lielveikalu, savus spēkus staipot smagumus un galvenais – ietaupīju 9 latus! Starp citu, šajā interneta lielveikals piegādi nodrošina tajā pašā dienā.

Jebkuram iesaku iepirkties www.NUKO.lv – tas ir tik vienkārši, ātri un ērti!

20130114154943-80152.jpg