Atkarība no pudelītes?

Atkarība no pudelītes?

04. Sep 2017, 10:40 Mar&Co Mar&Co

Ap 8. dzīves mēnesi un kārtējo zobiņu šķilšanos nonācu situācijā, kad mazais nekādi nebija noliekams gulēt. Pats neiemiga, sākās tracis, turklāt rokās arī spārdījās un locījās. Tad nu vienīgais veids, kad smuki pagriezās un iemiga, ja izdzēra tieši pirms miedziņa pagatavoto maisījumu. 

Tagad, kad nu jau ir 10 mēneši, īsti vairs neesmu mierā ar šo, tāpēc intereses pēc sāku dot pudelīti vienkārši ar ūdeni , un ziniet!? Strādā! Tad nu sapratu, ka mazajam vienkārši patīk pudelītes zīšana, kas nomierina! Arī naktī, kad mazais knosās, dodu padzerties ūdeni. Negribas jau saslavēt, bet 4 naktis esam iztikuši bez ēšanas. 

Esmu dzirdējusi, ka maisījuma pudeli pirms miega dod arī pat 3, 4  gadīgiem bērniņiem. Protams, nesaskatu tur neko sliktu,  bet mūsmājās gan gribētu tikt vaļā no šī ieraduma. Pirms nakts miedziņa gan vēl saglabājam piena ēdienreizi.

Kad Tavs mazulītis atteicās no pudelītes? Kā atradinājāt no tās?

Maaminja Diaana Maaminja Diaana 04. Sep 2017, 18:11

Mūsu dēliņš tā arī nevienu pudelīti neatzina par labu esam 😃 pirms miedziņa baroju viņu ar krūti - ja sākumā naktī modās vairākas reizes, tad tagad ir naktis, kad noguļ līdz pat rītam 😀 kad ir "zobiņu laiks", tad gan mūsu naktis ir nemierīgākas un saraustītākas 😀