Ar WolliMolli mazuļa ģērbšanas jautājums atrisināts

Ar WolliMolli mazuļa ģērbšanas jautājums atrisināts

15. Apr 2019, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Vecāku jautājums kā apģērbt bērnu šajos mainīgajos laikapstākļos, lai nebūtu ne par vēsu, ne arī par karstu vienmēr ir aktuāls. Līdz ar to arvien biežāk saskaramies ar termoregulācijas terminu. Tas ir process, kas cilvēka organismā uztur patstāvīgu temperatūru neatkarīgi no apkārtējās vides svārstībām. Bet kā ir ar mazuli? Diemžēl termoregulācijas sistēma bērniem ir nepilnīga un tā nobriest bērna pirmo dzīves gadu laikā, līdz ar to vecākiem ir jāpievērš uzmanība gan ķermeņa pārkaršanas un atzišanas pazīmēm, tā arī ar atbilstošu apģērbu jānodrošina termoregulācija, lai mazulis vienmēr jūtas ērti un spēj brīvi kustēties savas ikdienas gaitās, atklājot pasauli no jauna.

Apzinoties termoregulācijas problēmu tika radīts Latvijas bērnu apģērbu zīmols WolliMolli, kas ir īpašs gan ar savu praktisko dizainu, gan arī  izmantoto termoregulējošo un bērna ādai maigo karaliskās alpakas dziju. Alpakas dzija ir septiņas reizes siltāka par tautā iepazīto aitas dziju, un, pateicoties tikai šīs dzijas šķiedrās esošajām gaisa kabatām,  tā ir maiga un elpojoša arī vasaras sezonā! WolliMolli apģērbi aiztaupa ikvienam vecākam liekas raizes, kā šajos laikapstākļos ģērbt savu mazuli, lai viņam būtu silti aukstākajās ziemas dienās, savukārt atvēsinoši un ērti vasaras siltākajās dienās.

Māmiņu klubs sadarbībā ar bērnu apģērbu zīmolu WolliMolli organizē Facebook konkursu, kura ietvaros sekotājiem ir iespēja iegūt savā īpašumā zīmola dāvanu karti 50 eiro vērtībā!

Kas Tev ir jādara? Seko līdzi Māmiņu Kluba un WolliMolli jaunumiem un jau pavisam drīz piedalies konkursā!