Ar rūpēm par mazulīša ādu ar SEBAMED kosmētiku

19. Jul 2017, 18:17 Mar_Mar Mar_Mar

 

20170719174048-43356.jpg

 

Par Sebamed kosmētiku varu teikt, ka tā ir lieliska, jo īpaši piemērota mazulīša ādai. Šī kosmētika ir piemērota zīdaiņiem, saturot sevišķi maigas attīrošas vielas saudzīgajai mazgāšanai: kumelītes ekstrakts, kas nomierina ādu, nekairinošs sastāvs un galvenais atbilstošs ph līmenis.

Kā tad gāja ar produktu testēšanu?

Šampūnu, ziepītes un vannas putiņas testēja mana 4.5 mēnešus veca meitiņa.

Vannas putas - vannas putas vajag pievienot vien dažus pilienus, paņemot pudelīti brīvi iepilinaju 3 pilienus lielākus ūdenim, tik maz nepieciešams, lai vannā būtu putiņas, izmēģināu arī ar 5 tādiem pilieniem, bet arī ar 3 pietiekami. Putas ir ļoti maigas, galvenais, ka vannojot bērniņu tās pakāpeniski samazinājās līdz izzuda pavisam - tātad, izņēmu no vannas bērnu bez putam. Jāsaka, ka iepriekš gan tā bija problēma ar vannas putiņam, ko liku klāt, kā ieliku putainā vannā bērnu, tā beigās vajadzēja kārtīgi noskalot, lai putas arī beigās neklātu bērniņa ādu. Pēc Sebamed putiņu vannas nebija vajadzības vairāk pēc ķermeņa pieniņa, jo āda palika ļoti maiga, tā nebija vairs sausa kā iepriekš. Putiņas man ļoti patika, jo lielākasi ieguvums bija tas, ka beigās putas vairs vannā nebija un pēc šādas vannas mazulīša āda paliek uzreiz jūtami maiga un sasmērēt ar pieniņu nevajadzēja vairs. Vannā es pievienoju parasti brīvi 3 lielākus pilienus iepilinot no pudelītes, vienu reizi palūdzu vīram vannu uztaisīt un viņam likās, ka 3 pilieni ir par maz un viņš pielika aptuveni 10 pilienus, vanna bija ļoti ļoti putaina, bet bērnu no vannas putainu neizņēmu tāpat, putas bija pazudušas un par laimi nekādu alerģisko reakciju ar nebija iepilinot tādu daudzumu, āda bija maiga bez apsārtumiem.

Vannas putiņas noteikti var aizņemties arī mammas palutinot savas pēdiņas vanniņā pievienojot šīs putiņas, varbūt āda nekļūs tik maiga ka bērniņam, bet maigāka būs.

20170719175728-13079.jpg

20170719175840-34178.jpg

(Pēc meitiņas vannošanas)

 

Šampūns - mazgājot matus ar so šampūnus secināju, ka matiņi palika ļoti maigi, lai gan manai meitiņai nav gari mati, drīzāk jāsaka, ka tie ir ļoti, ļoti īsi, varu teikt, ka arī matiņi palika mīksti, sajūta tāda, ka matos pēc šampūna būtu ielikts matu balzams.

Ziepītes - lai gan ziepītes ir maigas, tās nebija tik maigas, kā vannas putiņas, bet salīdzinot ar citam bērnu ziepītēm varu teikt, ka maigākās no mēģinātajām. Ziepītes izmantoju apmazgājot meitiņas dupsi. Āda nepalika sausa kā pēc citam bērna ziepītēm, iepriekš bija mums 2 firmu bērnu ziepītes, bet pēc šīm bērniņa āda palika tāpat ļoti maiga.                                                   Lietošanas instrukcijā ziepītēm bija arī ieteikts lietot kremu, kas jālieto autiņbiksīšu rajonā. Tā, kā šī kosmētika tikai paradīja pozitīvo, tad arī iegādājos kremu par kuru varu teikt, ka tas ir maigs pēc tekstūras, ātri iesūcas ādā, kas ir svarīgi, lai nebūtu ilgs laiks jāgaida līdz uzlikt autiņbiksītes.

 

20170719181330-44867.jpg