Ar bēbīti uz kino.

Ar bēbīti uz kino.

09. Mar 2017, 21:01 lauruxs87 lauruxs87

Šodien bija tik jauka un pavasarīgi silta diena. Taču mēs jau no rīta devāmies nevis pastaigā bet uz kino. Un ne jau uz parastu bet māmiņu kino. Jau kādu laiku biju skatījusies ka kino Cinamon piedāvā māmiņu kino un gribējās arī man kādu reizi aiziet. Bet nekādi nebija izdevības tikt, jo tad vai nu dēls slimoja, vai nebija īstā filma, vai pati nebiju mājās. Bet šoreiz pateicoties spontānai idejai kura dzima gandrīz pēdējā dienā devos uz kino.  

Šoreiz kino bija Suņa dzīves jēga. Un tā kā esmu lasījusi šo grāmatu tad noteikti gribēju arī redzēt filmu. Lai gan seanss bija diezgan agri 10.10 tas mums netraucēja piecelties un laicīgi doties. Viss vajadzīgais bija līdzi somā, ja nu kas.

Patīkami iepriecināja cena 2,50 Eur par seansu. Zālē var iebraukt ar ratiņiem un tos var turpat arī novietot. Ir padomāts par vietu kur pārtīt bērniņus. Un arī mums uzreiz nācās izmantot, jo meitiņa bija man sagādājusi "smaržīgu" dāvaniņu. Ir salvetes un pat ūdens automāts ar karsto un auksto ūdeni.
Patīkami ka ir padomāts par aktīvākiem mazuļiem kuri nesēdēs visu laiku autosēdeklītī. Uz grīdas bija izlikti gumijas pužļi. Un 3 sedziņas ar lāču galvām, ja nu spēlējoties uznāk miedziņš tad var turpat arī pagulēt. 
Zālē bija nedaudz atstāta gaisma, lai redzam ko mazie dara. Nu vienīgi sākumā skaņa bija par klusu, bet vēlāk to pagrieza skaļāk un tad bija labi un mazajiem tas netraucēja.
Visumā mazā uzvedās labi labrāt spēlējās ar mantiņām. Pat paspēja uzēst manu pieniņu. Gulēt gan nebija ar mieru.
Labprāt ietu uz šādu kino vēl. Vai ņemtu abus bērnus? Laikam nē , jo tomēr gribas izbaudīt kino, nevis skriet pēc bērna kuram palika garlaicīgi un vienlaicīgi skatīties ko dara mazā, vai ar viņu uz rokām skriet pēc dēla. :D Tas humoriņam. Bet ar savu gandrīz 4 gadnieku labāk aizietu viena bez meitiņas, lai redzētu vai viņam kino patīk un veltīt viņam uzmanību.

20170309210023-70729.jpg