APTAUJA: 66% vecāku priekšroku dod Huggies mitrajām salvetēm

APTAUJA: 66% vecāku priekšroku dod Huggies mitrajām salvetēm

08. May 2013, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Aptaujā piedalījās 551 respondents, un 43% aptaujāto vecāku pret mazuļa ikdienas higiēnu attiecas ļoti nopietni, ir izstudētas pat visas kopšanas vadlīnijas, kā arī, vecāki cenšas pie tām pieturēties, mazgājot, aprūpējot bērniņu ikdienā. Lasi un uzzini par aptaujas rezultātiem vairāk!

  • 52% vecāku atzīst, ka bērniņa kopšanā nereti nākas izmantot arī speciālus kopšanas līdzekļus, lai cīnītos ar ādas iekaisumiem, dermatītiem, pumpiņām vai izsutumiem.
  • savukārt 26% zina, ka bērniņa kopšanā vislabākais tomēr ir tīrs ūdens!
  • 18% aptaujāto atzīst, ka viņiem patīk bērnuņa kopšanā izmantot maigus, dabīgi smaržojošus, veselīgus kopšanas līdzekļus, jo viņu ikdienas higiēnas moto ir - smarža un prieks!

Mitrās salvetes ikdienā izmanto 37% vecāku, bet 35% aptaujāto tās ņem līdzi tikai dodoties pastaigās vai izbraukumos. Visiecienītākās mitrās salvetes ir Huggies (66%), bet dažkārt vecāki dod priekšroku arī Pampers (14%) mitrajām salvetēm.

Iegādājoties mitrās salvetes vecāki pievērš uzmanību gan to sastāvam, gan tam, no kā mitrās salvetes izgatavotas, visbiežāk vecāki izvairās no sintētiskiem, asi smaržojošiem bērnu kopšanas līdzekļiem. Tāpat svarīga ir arī produkta cena, tāpēc nereti iegādātas tiek tieši salvetes, kuras tobrīd veikalos ir akcijā, vai iegādājamas kādā īpašā piedāvājumā.
 
  • 40% vecāku atzīst, ka viņi vēlētos izmēģināt visas Huggies salvetes
  • 26%  - prāto par Huggies Soft Skin izmēģināšanu
  • 21% vēlētos vairāk izmēģināt Huggies Pure
  • Savukārt Huggies Natural Care nav izmēģinājuši tikai 8% vecāku, un tie tad arī vēlētos iegādāties šīs mitrās salvetes

komplektu no 3 Huggies® mitro salvešu veidiem laimējusi..

 

māmiņa Anete, kuras e-pasts sākas ar a.krumina@...

Apsveicam, pēc balvas gaidīsim Māmiņu Klubā Vīlandes ielā 1 (ieeja no Elizabetes ielas) darba dienās no 12:00 līdz 18:00 līdz 7.jūnijam!

 

Paldies visām par aktīvu dalību aptaujā!

Māmiņu Klubs

 

20130404094626-58643.jpg