Alerģijas izpausmes

29. Oct 2015, 11:28 Katrina26 Katrina26

Sveikas,māmiņas!

Gribētu noskaidrot jūsu pieredzi saistībā ar alerģiju. Visu laiku ēdu principā to pašu ko grūtniecības laikā arī pēc bērna piedzimšanas. Tagad mazajam tuvojas jau seši mēneši. :) 

Vienu dienu pamanīju, ka sāk mazajam mesties pa kādai pumpiņai. Sāku domāt, ko nu ēdu ne tā. Bet kā jau saku, visu to pašu, ko parasti. Varbūt tikai mainās produktu daudzums/biežums. Domāju, ka tik nenāksies striktu diētu ievērot.

Vai vispār varētu būt tā, ka bērnam nav nekādas alerģijas pazīmes pret kādu produktu pirmos 5 dzīves mēnešus, bet pēc tam sāk parādīties?

Tad vēl paralēli pāris dienas no rītiem sāku taisīt dēliņam masāžas ar Johnsons Baby eļļiņu ar alveju. Divas dienas pataisīju, tad skatos, gandrīz viss ķermenītis, jo īpaši puncis un sāni, ar daudz smalkām pumpiņām. Man šķiet, ka tas ir no tās eļļas. Nu, jau 3 dienas kā neesmu to lietojusi, bet pumpas vēl ir. Vai tā varētu būt alerģija no šīs eļļiņas? Un pēc cik ilga laika tādā gadījumā tās pumpas pāries, ja vairs eļļu nelietoju? Vai kādai ir bijis līdzīgi?

Lūdzu, padalieties pieredzē!

Paldies! :)