Trīs dāvanas trim māmiņām šonedēļ

Trīs dāvanas trim māmiņām šonedēļ

07. Nov 2012, 14:34 Kristīne Māmiņuklubs.lv Kristīne Māmiņuklubs.lv

Trīs jaukas dāvaniņas trim jaukām aktīvistēm! Mīļās, jūs nevarat iedomāties, kāds mums visiem ir prieks, ka aktīvo māmiņu kļūst aizvien vairāk! Malači, tā turēt! Bet nu - sāksim apdāvināšanos.

Nu nevarējām vēlreiz un vēlreiz neatvērt māmiņas Paasmas reportieres stāstu par cirka izrādi "Zvaigžņu salūts"! Tik skaista reportāža tā vien vilina arī citas mammas - jāiet un jāiepazīstina arī savi bērni ar dažādiem kultūras pasākumiem!

Vairāk par izrādi uzzināsi Latvijas Leļļu teātra mājaslapā!

Un zini, Paasma, Māmiņu Klubs nolēma - dāvinām tev ar bērniem iespēju doties uz Leļļu Teātra izrādi "Sniegbaltīte un Septiņi rūķīši", kas skatāma jau 11.novembrī!

 

Savukārt, Keira mūs darīja bažīgas ar savu stāstu par ūdens lietošanu grūtniecības laikā. Patiesībā, viņas ginekoloģes attieksme bija tā, kas darīja mūs arī bažīgas. Mīļās māmiņas, tas ir kā atgādinājums ikvienai - jums nav jāpacieš nekorekta attieksme, jūs drīkstat mainīt ārstu arī grūtniecības laikā!

Paldies, Keira, ka dalījies savā pārdzīvojumā. Apsveicam tevi ar gaidāmo bērniņu un tev dāvinām vienu Tommee Tippee pudelīti!

Tommee Tippee pudelīte

Un pie māneklīša no Tommee Tippee tiek ..

Kādam puisēnam vārdā Jēkabs. Kāpēc? Jo viņa mamma mums iesūtīja fantastisku fotoblogu ar rudenīgām bildēm! Ieskatieties Egleegle fotoblogā arī jūs un visu sapratīsiet!

Egleegle, apsveicam un gaidam arī citus stāstus!

Apsveicam un pēc balviņām droši var doties uz redakciju jebkurā darba dienā no 7.novembra līdz 7.decembrim no plkst.9:00 līdz 17:00. Māmiņu Kluba redakcija atrodas Vīlandes 1/9 (ieeja no Elizabetes ielas), 2. stāvs.

Paldies Jums visām par aktivitātēm portāla jaunajās mājās! Paldies par atbalstu un prieku, ko sniedzat ik dienas!

Kristīne

lauvinja lauvinja 07. Nov 2012, 15:50

Apsveicu! 😀

mamma27 mamma27 07. Nov 2012, 15:13 paasma

Tu tiešām esi pelnījusi,jo tavs raksts man lika beidzot saņemties un aizsūtīt savus vīriešus uz Cirku. 😀Sveicieni un lai jauka izrāde jums.

Šī ir ļoti skaista izrāde- Danielai patika!