5 knifiņi, lai bēbītis iemīlētu peldēšanu

5 knifiņi, lai bēbītis iemīlētu peldēšanu

07. Aug 2020, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Lai gan bēbīša dabiskā vide ir mammas puncis, kur viņš peldēja ūdenī, tomēr ir mazuļi, kuriem ūdens nepatīk, līdz ar to ūdens procedūras var izvērsties kā mokas un zobu sāpes. Mums ir pāris knifiņi, kā ikdienā peldēšanu ievest kā regulāru aktivitāti un bērns pats prasīs peldēšanas nodarbības vēl un vēl!

Iekļauj peldēšanas nodarbības plānotājā

Peldēšanai jākļūst par regulāru aktivitāti. Izvēlies piemērotāko laiku, piemēram, kad bērns ir izgulējies un paēdis, un pie tā arī pieturies.

Jūties komfortabli

Jo mazāk problēmu piedzīvosi nodarbības laikā, jo ērtāk jutīsies- parūpējies,lai vienmēr viss nepieciešamais būtu līdzi, ja nepieciešams, ņem līdzi arī partneri vai kādu draugu, parūpējies, lai bērns būtu priecīgā noskaņojumā.

Pievienojies nodarbībām

Grupu nodarbības var būt jauks sākums regulārām aktivitātēm, jo tas motivēs vairāk. Turklāt visbiežāk šādas nodarbības tiek veidotas, balstoties uz bērnu vecumiem, līdz ar to iegūsi arī vienaudžu bērnu ja ne draudzenes, tad paziņas noteikti!

Izveido to kā paradumu

Bērni mācās no atkārtojošām darbībām. Jo biežāk dosieties uz nodarbībām, jo laimīgās, pašpārliecinātāks būs bērns ūdenī. Un atceries- galvenais nav ilgas nodarbības ūdenī, bet gan regulāras aktivitātes.

Māmiņu Klubs

Dodoties peldēt šajā vasarā, paņem līdzi HUGGIES® Little Swimmers®!