3 lietas, kurām noteikti jābūt tava mazuļa aptieciņā

21. Apr 2020, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Jau laikā, kad māmiņa gatavojas mazuļa ienākšanai pasaulē, līdz ar pūriņu tiek sagatavota aptieciņa, kurā iekļauts visnepieciešamākais, lai bērniņam sniegtu pirmo palīdzību. Papildus citām lietām, kuras jau ierasts likt aptieciņā, ir vērtīgi tajā iekļaut arī 3 palīgus, kas nāks talkā reizēs, kad mazulīti piemeklējušas kolikas, iesnas vai arī aug pirmie zobiņi.

Windi® Gāzes izvades caurulītes

Caurulītes palīdz atbrīvot mazuli no pārlieku lielām gāzēm puncītī. Tās izgatavotas no mīksta, elastīga materiāla, līdz ar to ir mazulītim pilnībā nekaitīgas un sniedz tūlītēju efektu - uzlabo bērniņa pašsajūtu. Gāzes izvades caurulītes ir viegli lietojamas - caurulītes galu nedaudz iesmērē ar bērniem paredzētu eļļu vai krēmu un ieliek dupsītī, mazuli tūlītēji atbrīvojot no gāzītēm.

Ja mazuļa aptieciņā ir Windi® Gāzes izvades caurulītes, varēsiet būt droši, ka gadījumos, kad bērniņu moca gāzītes, varēsiet sniegt tūlītēju palīdzību. Vēl viens svarīgs aspekts, kuru novērtē vecāki, - caurulītes, atšķirībā no citiem palīglīdzekļiem un preparātiem, neizraisa alerģiskas reakcijas.

 

Dentinale® natura Bērnu gels smaganām zobu šķilšanās laikā

Katrs bērns ir atšķirīgs un tikpat atšķirīgs ir arī zobiņu nākšanas periods - kamēr vieniem mazās pērlītes izšķiļas pavisam nemanītas, citiem mazuļiem tas nozīmē negulētas naktis, nemieru un stresu. Tā kā nekad nevaram paredzēt, kurā mirklī pienāks brīdis, kad sāks nākt pirmais zobiņš, ir labi, ja mazuļa aptieciņā atrodas palīgs šādiem gadījumiem - Dentinale® natura Bērnu gels smaganām zobu šķilšanās laikā.

Gels ir veidots no dabīgiem ekstraktiem - alvejas, bosvēlijas un kumelīšu ekstrakta, kas nomierina jutīgas un iekaisušas smaganas. Ļoti svarīgs faktors - gela sastāvā nav lidokaīna, kas tiek izmantots citos līdzīgos gelos, tāpēc Dentinale® natura Bērnu gels ir pilnībā nekaitīgs mazulim.

Lai palīdzētu mazulim justies labāk un atvieglotu sāpes zobiņu nākšanas laikā, atliek vien uz pirkstu gala uzsmērēt gelu un to uzklāt uz smaganām, kur tas izveidos aizsargājošu plēvīti. 

Nosefrida® Bērnu deguna aspirators

Nosefrida® Bērnu deguna aspirators sniegs palīdzību brīžos, kad mazulim ir iesnas un nepieciešams atvieglot mazuļa elpošanu.

Nosefrida®  ir bērnu deguntiņiem paredzēts aspirators, kas izstrādāts kopā ar otorinolaringologiem un pediatriem ērtai un drošai gļotu atsūkšanai no mazuļa deguna. Tas speciāli izstrādāts tā, lai vienā piegājienā būtu iespēja atsūkt uzreiz abas nāsis, ko novērtēs tie vecāki, kuri zina, cik nemierīgs var kļūt mazulis brīdī, kad vecāki cenšas iztīrīt viņa deguntiņu. Tāpēc ar Nosefrida® tas būs izdarāms ātrāk un pavisam vienkārši, piedavām, ražotājs aspiratoru izveidojis tā, lai caurulītes gals būtu gana plats un mīksts, lai tas nevarētu traumēt bērna nāsis, jo, pieliekot pie nāss, tas izveido vakuumu, tāpēc to nav nepieciešams bāzt deguntiņā.

Lai deguntiņa atsūkšana būtu maksimāli higiēniska, aspiratoram ir nomaināmi filtri, kas nopērkami arī atsevišķi.

Gan Nosefrida® aspiratoru, gan Dentinale® natura Bērnu gelu un Windi® Gāzes izvades caurulītes iespējams iegādāties gan komplektā, gan arī atsevišķi.

 

Марина Марина 23. Jul 2020, 08:16

Dēliņam vēderiņš sāpēja no kolikām, no sildīšanas spilventiņa, siltiem autiņiem sevišķa efekta nebija. Cik labi, ka draudzene ieteica Windi gāzes izvades caurulītes. Tās ir debesis un zeme, salīdzinot ar dažādiem preparātiem pret kolikām, kurus es kategoriski atteicos dot bērnam. Pavisam nav bail ievadīt noapaļotu galu, efekts ir tūlītējs, gāzes izzūd, un mazulis nomierinās. Ērti, ka ir 10 gabali kastē, vienreiz lietojami, pēc procedūras tos izmet ārā.