Tommee Tippee digitālais monitors ar kustību sensora matracīti

Tommee Tippee digitālais monitors ar kustību sensora matracīti

09. Sep 2013, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Tommee Tippee digitālais monitors ar kustību sensora matracīti sniedz jums iespēju āttālināti novērot bez iejaukšanās un darbojas kā sapnis! Ieskaties biežāk uzdotajos jautājumos par Tommee Tippee digitālo monitoru!

 

 

Jauns Digitālais monitors no sērijas Closer-To-Nature, komplektā ar kustību sensora matracīti. Matracītis seko līdzi bērna kustībām un skaņām, ļaujot jums mierīgi atpūsties. Vienkāršs lietošanā un lakoniska dizaina, iederēsies jebkurā istabā.

Šī radioaukle jeb digitālais kustību un skaņas monitors izmanto Digitāli Aprīkoto Bezvadu Tehnoloģiju (Digital Enhanced Cordless Technology -DECT), ļaujot bez traucējumiem veikt novērošanu.

Ieskatīsimies biežāk uzdotajos jautājumos par Tommee Tippee digitālo monitoru!

Cik metru attālumā es varēšu dzirdēt mana bērna raudas?

Digitālais kustību un skaņas mointors (raioaukle) ir kā sapnis vecākiem- vienkārši operējams, intuitīvs dizains, darbojas 300 m tālā distancē - sniedzot  vecākiem pārliecību par mazuli no attāluma.

Atrodoties maksimālā attālumā, vai ir iespējams bērnu kā mierināt, kamēr es dodos pie viņa?

Vecāki var mierināt un parunāties ar mazuli no citas istabas ar Radioaukles '" runāšanas" funkciju, kurai iebūvēts skaļuma regulators.

Kāda nozīme ir kustību sensora matracītim? Neesmu dzirdējusi, ka tāds ir parastām rācijām.

Radioaukles īpašā funkcija ir unikālais skaņu un kustību sensors - matracis, kas paredzēts lietošanai zem  matrača bērnu gultiņā. Sensors seko līdzi un palaiž trauksmes signālu, ja nav novērota kustība ilgāk par 20sekundēm. 

Lielākajai daļai vecāku, šis paklājiņš ir noderīgs, kamēr mazulis ir vēl jaundzimušais. Kolīdz bērns spēj brīvi kustēties apkārt pa gultiņu- vecāki var izmantot tikai radioaukli, bet sensora matracīša.

Vai sensora matracītis nevar būt kaitīgs manam mazulim?

Sensora matracītis nevada elektrību un nevar ietekmēt mazuli pat tad, ja tas ir slapjš.

Vai monitora lietošanai ir nepieciešamas baterijas?

Vecāku klausule ir aprīkota ar 2xAAA lādejamām baterijām, ko arī vajadzētu lietot. Bērna klausulei baterijas nav nepieciešamas. Tas darbojas, pieslēgts pie elektrības vai, ja elektrība nav pieejama, ar 4xAA baterijām (komplektā nav iekļautas).

Cik maksā šis Tommee Tippee digitālais monitors ar matracīti?

Cenas var variēt, bet aptuvenā cena ir ap 111 latiem.

Novēro bērna kustības un skaņas pilnībā mierīgam prātam!