Kā mazuli nomierināt?

Kā mazuli nomierināt?

28. May 2012, 20:23 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Vairums zīdaiņu pirmos trīs mēnešus raud vidēji divas stundas dienā. Tāpēc tas, lai gan varētu jūs uztraukt, ir arī pilnīgi normāli. Lai mazuli nomierinātu, mēģiniet vispirms saprast, kas ir nemiera cēlonis. Vai viņš ir izsalcis? Vai viņu moka gāzes? Vai nepieciešams nomainīt autiņbiksītes? Varbūt viņam nāk miegs? Vai varbūt viņu satrauc troksnis, gaisma vai kustības?

 

Ja mazuļa nemieru rada izsalkums, gāzes vai mitras autiņbiksītes, risinājums iracīmredzams. Lai nomierinātu samiegojušos vai satrauktu mazuli, atbalstiet viņu uz savapleca un viegli šūpojiet.

 

Klusu dziediet vai runājiet, ar savumierīgo balsi radot bērnamdrošības sajūtu. Muguriņas glaudīšana arī var viņu nomierināt. Izmēģiniet dažādus nomierināšanas veidus, kas ir ērti jums abiem.

 

Neaizmirstiet arī to, ka mazulis pirmajās dzīves nedēļās nav spējīgs pietiekami kustēties,tāpēc raudot tas varētu prasīt palīdzību, ja gulēšana šūpulītī ir neērta. Varat to nomierināt,maigi pagriežot citā pozīcijā,taču, kad bērns ir aizmidzis,drošības nolūkos neaizmirstiet to vienmēr pagriezt atpakaļ uz muguriņas.

 

Kā Tu mierini savu mazuli?

 

JOHNSON’S® Baby eļļai ir ļoti plašs pielietojums, un tam ir liela nozīme, izmantojot eļļu zīdaiņiem.

Johnson's Baby eļļa ar kumelīšu ekstraktu, 200ml

Johnson's Baby eļļa ar alvejas ekstraktu, 200ml

Johnson's Baby eļļa, 200ml

Johnson's Baby bed time eļļa ar lavandu, 200ml

09. Aug 2011, 12:18

Šīs eļļas ir pretīgas! Visa āda un drēbes pēc tam ir eļļainas un nekas ādā neiesūcas!