Jaunais Huggies® Super Dry- līdz 12h aizsardzība

26. Oct 2012, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Elastīga mugurējā jostiņa, autiņbiksītes ražotas no gaisu caurlaidigiem materiāliem, nodrošinot, ka mazais pasaules izzinātājs paliks sauss un jutīsies ērti ilgāk- līdz pat 12 stundām- tieši šīs ir labākās Huggies® Super Dry īpašības!

Jaunās Huggies® Super Dry autiņbiksītes

 

Iepriekšējais Huggies® Premium autiņbiksīšu dizains

Elpojošas autiņbiksītes

Huggies® Super Dry ir izgatavotas no gaisu caurlaidīgiem un ļoti labi uzsūcošiem materiāliem, kas ļauj bērna ādai palikt dabiski sausai un veselīgai. Tieši gaisu caurlaidība ir ļoti laba autiņbiksīšu īpašība, jo tā pasargā bērna ādu no apsārtumiem, mazina iekaisuma procesus, uzlabo sausuma sajūtu un vispārējo ādas veselību, tāpēc šīs autiņbiksītes ir īpaši piemērotas jutīgai ādai.

Jaunā Dry Lock sistēma aizsardzībai pret noplūdēm

Huggies® Super Dry autiņbiksītēm izmantota jaunā uzlabotā Dry Lock sistēma- tā ātri absorbēs un uzsūks mitrumu, aizsargājot pret noplūdēm un nodrošinot labāko aizsardzību un uzlabotu uzsūkšanas spēju! Huggies®Super Dry īpašās uzsūktspējas noslēpums ir tas, ka mitrums

tiek ātri novirzīts autiņbiksītes iekšējos slāņos un netiek atpakaļ, tāpēc bērniņa āda ilgstoši paliek sausa.

Elastīga muguras jostiņa un elastīgas aizdares austiņas

Elastīgā jostiņa mugurpuses daļā un elastīgums aizdares austiņās nodrošinās, ka Huggies® Super Dry autiņbiksītes kustas mazuļiem līdzi, netraucējot pasaules iepazīšanas procesu un jaunu prasmju apgūšanu.

Vairākkārt lietojami klipši

Vecāki novērtēs arī vairākas reizes lietojamos lipekļus, ja sanācis uzlikt autiņbiksītes pārāk cieši vai pārāk vaļīgi.

Stilīgi Disney© animācijas varoņi

Interesants ir pats autiņbiksīšu dizains – tas ir krāsains un dzīvespriecīgs! Vecāki novērtēs jautros Disney© zīmējumus uz autiņbiksītēm, lai katra autiņbiksīšu maiņa kļūtu par īstu piedzīvojumu!

Kādi ir Huggies® Super Dry izmēri?

3.izmērs Midi 4-9 kg

4.izmērs Maxi 7-14 kg

4 izmērs Maxi 9-16 kg

5.izmērs Junior 11-19 kg

6.izmērs Junior 16-30 kg

Piemēram, ja Tavs mazulis sver 9 kilogramus, piemērota izvēle būs Huggies® Super Dry 4.izmērs no 7 – 14 kilogramiem. Starp citu, dažkārt māmiņas pieļauj kļūdu, iegādājoties lielāka izmēra autiņbiksītes, kas pārsniedz bērniņa pašreizējā svara robežas. Taču šāda izvēle iespējams radīs noplūdes, jo autiņbiksītes vienkārši būs par lielu!