Gucci123 ādas kopšanas rituāli grūtniecības laikā

Gucci123 ādas kopšanas rituāli grūtniecības laikā

20. Jan 2012, 21:58 gucci123 gucci123

Frīdrihs Nīče reiz ir teicis: „Sievietē viss ir mīklains, un visam ir viens atminējums: grūtniecība.” Lūk, manuprāt, sievietē – grūtniecē ir daudzas pārmaiņas, kuras ne vienmēr ir uzreiz var apzināt un izprast…

 

 

Es vienmēr esmu rūpējusies par savu ādu. Taču brīdī, kad uzzināju, ka gaidu bērniņu, rūpes par savas ādas labsajūtu kļuva daudz mērķtiecīgākas. Piemēram, sāku pastiprināti pievērst uzmanību kosmētisko līdzekļu sastāvam – vai tik tajā krēma bundžiņā nav paslēpies kāds lieks parabēns vai benzoāts. Neesmu pārlieku „zaļa” un arī ar ķīmiju neesmu uz „tu”, taču ir tik daudz lasīts par šo vielu ilgstošu ietekmi uz cilvēka organismu, un galu galā ir liela varbūtība, ka bērniņš to var saņemt caur ādu, jo jebkurš kosmētiskais līdzeklis uzsūcās.

 

 

Uzreiz izslēdzu arī jebkādus kosmētiskos līdzekļus, kuriem ir klāt kāds hormonāls preparāts, jo kā mums visām zināms – grūtniecības laikā hormoni „trako":)

 

 

Vienas no būtiskākajām pārmaiņām organismā, kuras ārīgi nevar nepamanīt, ir krūšu piebriešana un vēderiņa palielināšanās. Līdz ar to pievērsu pastiprinātas rūpes tieši šīm ķermeņa zonām, 2x dienā smērējot krūtis ar mitrinošu losjonu (izmantoju Logonas mitrinošo ķermeņa losjonu) un vēderiņu, gurnus un stilbus ar eļļu (izmantoju Madaras nostiprinošo eļļu). Papildus vēderiņu, gurnus un stilbus masēju ar masāžas cimdiņu, kuram ir speciālas rieviņas, kas stimulē asinsriti, jo strijas nekādā gadījumā neizdaiļo sievieti.  

 

 

Ar prieku secināju, ka grūtniecības laikā mans ādas tips nav mainījies, līdz ar to nav nepieciešamības iegādāties speciālus kosmētiskos līdzekļus.

 

 

Protams, pēc garās darba dienas ir nedaudz piepampušas kājas. Dzeru arī daudz šķidruma, tāpēc nav brīnums, ka ūdens kaut kur mēģina uzkrāties. Lai tiktu galā ar šo problēmu, 2x dienā ieziežu kāju ikrus un pēdas ar atvēsinošu krēmu (krēmu sagatavoja mana draudzene no dabīgām sastāvdaļām – alvejas, kviešu asnu eļļas, organiskās rīcineļļas u.c.). Vakarā pēc krēma uzsmērēšanas var paturēt kājas gaisā. Man pēc tam uzreiz tāda viegla sajūta un labs miedziņšJ

Sejas kopšana ietilpst manā ikdienas rituālā – acu krēms un sejas krēms ir šā rituāla sastāvdaļas.

 

 

Uz Sieviešu dienu mans mīļotais vīrietis uztaisīja man brīnišķīgu dāvanu – iespēju palutināt savu ādiņu ar šokolādes masāžu. Un, mīļās meitenes, varu atzīties, ka tā ir īsta bauda ne tikai ķermenim, bet arī dvēselei – iegremdēties šokolādes smaržā, sajust kā siltā šokolāde kūst uz tavas ādas…varu atzīties, ka tajā dienā pasaulē bija par 2 laimīgajiem vairāk – tā biju es un mans gaidāmais mazulītis :)

 

Pastāsti, kā Tu rūpējies par savu ādu grūtniecības laikā un saņem iespēju izmēģināt Sanosan ķermeņa kopšanas līdzekļu sēriju topošajām māmiņām!