Berzes samazināšana un noberzumu novēršana uz mazuļa ādas

Berzes samazināšana un noberzumu novēršana uz mazuļa ādas

07. Apr 2011, 13:14 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Mazuļa ādai ir nepieciešama īpaša aprūpe, lai novērstu noberzumus un sprēgāšanu, jo tā vēl pati nespēj izdalīt visas dabiskās eļļas un lubrikantus, kā tas ir pieaugušajiem.

 

Noberzumi izveidojas starp ādas krociņām, mazuļa ādai berzējoties pret apģērbu. Divi galvenie iemesli, kas izraisa šo nepatīkamo stāvokli, ir karstums un lieks mitrums.

 

Samazināt berzi un novērst nobrāzumus jūs varat sekojoši:

· Pēc katras vanniņas savu mazuli kārtīgi nosusiniet, pievēršot īpašu uzmanību krociņām. Neaizmirstiet nosusināt bērniņu sausu.

· Izvairieties no rupja, ūdens necaurlaidīga materiāla izmantošanas.

· Bērnu pūderis ir svarīga sastāvdaļa sausuma un komforta nodrošināšanai pēc vannošanas. Vispirms ieberiet nedaudz pūdera sev plaukstās, un tad, maigi glāstot, izlīdziniet to pa mazuļa ķermeni. Tas palīdzēs uzsūkt papildus mitrumu un samazinās berzi līdz pat 70%.

· Nedaudz pievienojiet bērnu eļļu mazuļa vanniņai: arī tas palīdzēs mitrināt un ieeļļot mazuļa jūtīgo ādu.

Sanosan bērnu ziede zem autiņbiksītēm 150 ml



Rūpīgi aizsargā no izsutumu rašanās, kā arī nodrošina iekaisušās un apsārtušās ādas kopšanu. Nomierinoši iedarbojas uz sakairinātu ādu. Satur talku, cinka oksīdu un D-pantenolu. Klīniski testēti. Nesatur parafīna eļlu, nesatur krāsvielas.

Sanosan bērnu kopšanas pūderis 100 g



Pateicoties olīveļļai un piena proteīnam, pūderis droši aizsargā maigo ādu no noberzumiem un ievainojumiem. Bērnu pūderis novērš lieko mitrumu, aizkavē iekaisumu veidošanos. Piemīt sausinošs efekts. Satur cinka oksīdu un alantoīnu. Nesatur parafīna eļļas un krāsvielas.

 

Sanosan bērnu kopjošs krēms 150 ml



Mitrina un baro ādu. Rūpīgi atlasītie pretiekaisuma un brūču sadzīšanas komponenti atbilst jaundzimušo ādas īpašajām prasībām, maigi un saudzīgi aprūpē to, nodrošinot aizsargfunkcijas. Krēmu viegli var uzziest uz ādas un tas neveido taukainu kārtu. Klīniski testēts. Nesatur parafīna eļļu un krāsvielas.

{fotoblog:1649}