Autiņu dermatīts un kā to novērst?

Autiņu dermatīts un kā to novērst?

17. May 2012, 16:33 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Autiņu dermatīts sākas ādas kairinājuma rezultātā, kuru rada mitrums un berze. Berze ir ilgstoša, bet kairinošais urīns un izkārnījumi pasliktina stāvokli vēl vairāk. Autiņu dermatīts ne vien rada neērtības mazulim, bet var kļūt par infekcijas iemeslu, ja tam nepievērš pienācīgu uzmanību.

 

Lai nodrošinātu mazuļa autiņa zonas veselību:

 

  • bieži mainiet autiņus, izvairoties no ilgstošas saskares ar mitriem vai netīriem autiņiem;
  • ikreiz, kad maināt autiņus, uzklājiet ziedi pret autiņu dermatītu, piemēram, JOHNSON’S® Baby Protective Cream, lai radītu barjeru pret mitrumu un kairinātājiem. Ja mazulim jau ir manāmas pirmās dermatīta pazīmes, izvēlieties produktus, kuri satur cinka oksīdu un citas sastāvdaļas, kas veldzē un aizsargā ādu, piemēram, JOHNSON’S® Baby Protective Cream;
  • ja uz mazuļa ādas redzamas čulgas, vaļējas brūces, izteikts apsārtums vai tā nereaģē uz ziņojiet par to savam ārstam. Iespējams, ka būs nepieciešams kāds recepšu medikaments.

 

 

JOHNSON’S® Baby nappy cream

Mēs mīlam savus mazuļus un mēs zinām, ka par mazuļa ādu autiņu zonā ir jārūpējas īpaši. Tāpēc ir klīniski pierādīts, ka mūsu JOHNSON’S® baby krēms autiņu zonai acīmredzami samazina ādas apsarkumu — stundas laikā jau pēc pirmās uzklāšanas.

Krēms acumirklī rada tūlītēju barjeru, veicinot ādas dabiskās aizsargkārtas atjaunošanos. Maigā struktūra viegli klājas uz ādas, aizsargājot un remdējot pietūkušu un kairinātu ādu autiņu zonā.

Hipoalergēnisks. Deramtoloģiski testēts un pārbaudīts lietošanai bērniem Māmiņas jau vairāk nekā 100 gadus uzticas JOHNSON’S® baby.

 

Lietošana: uzklāt plānu kārtu uz tīras un sausas ādas, piemērots izmantošanai katrā autiņu mainīšanas reizē.