Ar ko Tommee Tippee Closer to nature® knupīši  atšķiras no citu firmu piedāvājuma?

Ar ko Tommee Tippee Closer to nature® knupīši atšķiras no citu firmu piedāvājuma?

24. Feb 2012, 16:48 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Latvijā jau kādu laiku veikalu plauktos atrodami Tommee Tippee māneklīši! Iepazīsimies! Ar ko Tommee Tippee Closer to nature® (tuvāk dabai) knupīši  atšķiras no citu firmu piedāvājuma?


Tommee Tippee Closer to Nature produktu sērija ir ieguvusi vairākus apbalvojumus pateicoties savai nostājai  - Būt tuvāk dabai, jo mazuļi jūtas vislaimīgākie tad, kad viss notiek, kā to daba ir paredzējusi.

 

Knupīšus (Pure, C-air, un Soft) radīja biomedicīnas inženieris un bērnu zobārsts. Viņi izpētīja, kā funkcionē mēle un veidu, kā zīdainis zīž, tāpēc viņi vēlējās radīt knupīti, kas būtu pēc iespējas dabiskāks un daudz piekļāvīgāk iekļautos mutē.

 

Kad bērns zīž māneklīti,  veidojas iekšējs spiediens mutē, mēlīte ir zemu un vaigu muskuļi spiežas uz aukslējām. Tommee Tippee māneklīši ir veidoti, lai tie maksimāli dabiski iekļautos mazuļa mutē un māneklītis maigi izplešas, lai atbalstītu aukslējas un saglabātu dabisko formu.

 

Protams, teiksiet, ka veikalu un aptieku plauktos ir daudz un dažādi knupīši, kuriem ir ortodontiska forma, tomēr šie knupīši ir atšķirīgi, jo tie pilda ortodontisku funkciju- māneklītis veicina drošu un veselīgu mutes attīstību, pateicoties māneklīša dabiskajai formai un citām unikālajām īpašībām.

 

Tommee Tippee produkcija Lielbritānijā tiek ražota jau kopš 1965.gada un šis uzņēmums izpelnījies atzinību par tā attapīgajām idejām, produktu kvalitāti un vienkāršo dizainu, kas veicina dabisku mazuļu attīstību jebkurā vecumā.

Tommee Tippee® Closer to Nature® C-AirTM māneklītis

Ir ļoti līdzīgs mātes krūtsgalam. Tāpēc šo māneklīti var lietot bērna nomierināšanai, gan barojot ar krūti, gan barojot no pudelītes. Silikona māneklīša Tommee Tippee® C-AirTM atklātā areolārā daļa nekairina ādu un ļauj gaisam brīvi cirkulēt ap bērna muti. Turklāt māneklīša dabiskā forma nodrošina bērna aukslēju, zobu un smaganu dabisku, pareizu attīstību. Māneklīši Tommee Tippee® Closer to Nature® C-AirTM ir izgatavoti no 100% dabiskā silikona. Silikona māneklīšiem nav nekādas garšas un smaržas.

 

Tommee Tippee® Closer to Nature® Pure māneklītis

Knupītis veidots tā, lai tā forma veicinātu drošu un veselīgu mutes attīstību. Tommee Tippee® Closer to Nature® Pure TM māneklītim ir pieejami 3 izmēri, lai nodrošinātu atbalstu ikvienā vecuma posmā. Ortodontiskas ortodontālas formas knupīši, kas izgatavoti no dabiska materiāla.

Tommee Tippee® Closer to Nature® Pure māneklītis

 

Košie un krāsainie Tommee Tippee māneklīši patiks ikvienai māmiņai un mazulim, kuriem svarīgs knupīša izskats. Tajā pašā laikā jāatceras, ka Closer to nature sērijā visiem māneklīšiem saglabājas labākā īpašība- māneklīša dabiskā forma nodrošina bērna aukslēju, zobu un smaganu dabisku, pareizu attīstību.

www.babymarket.lv

{smallpic:1}