Zaļo darbnīcu cikls bērniem Āgenskalna tirgū

Zaļo darbnīcu cikls bērniem Āgenskalna tirgū

20. Aug 2020, 16:22 Sintija Krūmiņa Sintija Krūmiņa

Āgenskalna tirgus sestdienās aicina uz bezmaksas zaļo darbnīcu ciklu bērniem un jauniešiem, kur iepazīstam zero waste, recycling un upcycling tēmas. Līdz 5. septembrim plkst. 11.00-14.00 Siltumnīcā piešķirsim otru dzīvi veciem t- krekliem un apgūsim tamborēšanu ar apģērba auduma strēmelēm, tversim sauli kopā ar saules ķērājiem no PET pudelēm, iepazīsimies ar “Plastmasas huligāniem” un runāsim par dabu spēlēs.

22. augustā tamborētu mīļlietu darbnīca ar “IR design”

“IR design” zīmola veidotāja Ieva Treimane parādīs, kā uztamborēt rokassprādzes, paliktnīšus un pat grozus no vecā apģērba auduma strēmelēm. Bērniem tiks sniegta iespēja ne tikai darboties ar audumu, bet arī apgūt tamborēšanas tehniku.

29. augustā saules ķērāju darbnīca ar “Petit accessories”

“Petit accessories” zīmola vadītāja un izveidotāja Madara Jurgelāne aicinās veidot saules ķērājus no PET pudelēm. Līdz darbnīcai aicinām iekrāt plastmasas pudeles, ja ikdienā lietojat dzērienus, un tās varēs izmantot uzreiz radošajā darbnīcā vai atdot Petit Accessories rotu radīšanai.

5. septembrī grāmatas autores “Plastmasas huligāni” Agneses Vanagas darbnīca par vidi

Šajā darbnīcā grāmatas “Plastmasas huligāni” autore izglītos bērnus par dabu gan stāstos un diskutējot, gan pildot dažādas atjautības spēles, kā arī būs lieliska iespēja noklausīties kādu stāstu no “Plastmasas huligānu” otrās daļas.

Dalība visās darbnīcās bez maksas.

Norises laiks: sestdienās, plkst. 11.00-14.00.

Norises vieta: Nometņu iela 64, Āgenskalna tirgus Siltumnīca.

Zaļo darbnīcu ciklu atbalsta Rīgas dome.