Un skola var sākties!

Un skola var sākties!

03. Sep 2015, 17:17 lauvinja lauvinja

Laiks skrien vēja spārniem un mazais bērns, kas nesen tikai mācījās staigāt un devās uz bērnu dārzu, nu jau otro gadu kā skolnieks. Mazais un lielais skolnieks jau vienaikus.

20150903171503-91374.jpg

Sarakstu ar nepieciešamajām mantām saņēmām augustā, jāsaka, ka šogad tas neradīja stresu, pa lielam viss jau bija sagādāts, bez tam lielveikali Rīgā degungalā, ja nu kaut ko vēl ievajagas.

Šogad kancelejas preces iegādājos pēc iedvesmas – šo to lielveikalā uz atlaidēm, šo to grāmatnīcā. Grāmatas un darba burtnīcas jau apvākotas.

Skolas soma Topgal  kalpos otro gadu un jaunu nepirkām. Droši izturēs vēl arī šo mācību gadu. Soma tika izvēlēta ortopēdiski pareiza, maksimāli viegla, cik nu ortopēdiskās somas tādas mēdz būt un ērti kopjamu – oficiāli ražotājs paredzējis iespēju to mazgāt veļasmašīnā.

20150903171522-63768.jpg

Skolā ir formas. Formas veste vēl no pagājušā gada, jaunu nepirku – cena neadekvāta, kvalitāte krimināla, bumbuļojas traki, plānoju to izmantot uz svētkiem. Ka nu nav uzražojuši ikdienas lietošanai, tad nav! Skola ir nomainījusi skolas formu piegādātāju, tāpēc skatīšos ko u n kā darīt uz priekšu. Toties šogad pirmo reizi sapirku skolas apģērbu Ineta bodē George – bikses 4,50 mārciņas – formas bikses 25 eiro, polo krekliņi 2 gab. 3,50 mārciņas (skolas formas krāsās) –skolas formas 9,90 eiro gab. piegāde no Ineta bodes bez galvasāpēm un laikus.

Sporta tērps – botas ar lipekļiem, lai nav stresa par auklu kārtīgu sasiešanu, T-krekls visiem vienāds, šo šogad vajadzēs jaunu, kaut kā pa gadu novalkājies, šorti sūtīti pagājušo gadu no sportsdirect.com, kalpos vēl šogad. Un ja visu vēl ieliek smukā minionu maisā, tad skolnieks uzreiz jūtas priecīgāks.

Apģērbu un svarīgākās lietas marķēju – izmantoju http://www.mine4sure.com  pakalpojumus – smuks, pašas veidots dizains, ātri piegādā un kas svarīgākais kalpo godam, nekas nost nemazgājas arī pēc nez cik reižu mazgāšanas. Atzītas par ļoti labām, kopš bērna bērnudārza siles grupas.

Puķes, protams, pirmajā septembrī skolotājai irneatņemama 1.septembra sastāvdaļa. Pašu zinību dienu atzīmējām ar kārtīgu galda spēļu turnīru un paša skolnieka un māsas gatavotiem suši! (mammai atlika palīdzēt sagriezt suši un izpucēt virtuvi pēc aktivitātēm).

Šogad tāds apcerīgs skats uz pirmo septembri, no vienas puses viss ieies savās sliedēs – skola, pulciņi, no otras puses tik ļoti vēl negribas to vāveres riteni – abus laikus uz skolu palaist, pašai saposties uz darbu un pēc darba skrējiens ar mazo bērnu caur pulciņiem. Jau gaidu Ziemassvētku brīvdienas!

Lai jums visiem jauks un izdevies jaunais mācību  cēliens!