Sūtām sveicienus ZINĪBU dienā!

Sūtām sveicienus ZINĪBU dienā!

02. Sep 2013, 14:07 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

"Šurp, grāmatas, uz skolu, Es būšu teicamnieks! Tad māmiņai un tētiņam - Un Dzimtenei būs prieks!" - šīs ir rindas, ko noteikti katra no mums ir dzirdējusi savas skolas gaitas uzsākot, bet, kopš esam kļuvušas par mammām, Zinību diena ieguvusi pilnīgi atšķirīgas krāsas. Pieredze, zināšanas tagad jātver mūsu bērniem.

Viss Māmiņu Kluba kolektīvs mazajiem bērndārzniekiem, mazajiem un lielajiem skolniekiem novēl atrast īsto motivāciju mācīties, atrast vēlmi sapņot un piepildīt savus sapņus. Izglītošanās mūs vienmēr padara tikai un vienīgi par interesantākiem cilvēkiem, un to vēlam arī saviem bērniem, jo tas, kā viņi mācīsies, atsauksies arī uz viņu nākotni. Un mēs visi esam par labāko nākotni saviem bērniem!

Veiksmīgu mācību gadu vēlot, atgādinām, ka - "Mēs saviem bērniem atstājam mantojumā tikai divas lietas – saknes un spārnus." (Modings Kārters)

Priecīgu un smaržīgiem ziediem pilnu Zinību dienu!

Pastāstiet, kā jums iet šajā dienā, iesūtot rakstus ŠEIT vai rakstot komentāros!

Māmiņu Klubs

saulux10 saulux10 02. Sep 2013, 15:11

mums šodien gāja Super,būs arī rakstiņš 😀

Banija Banija 02. Sep 2013, 11:12

Lai arī man pašai pirmā skolas diena sen kā aiz muguras, bet dēlēnam līdz šim lielajam notikumam vēl daži gadi jāpaaugās, šī tomēr vienmēr būs īpaša diena. Kaut vai tādēļ, ka patlaban pa dzīvokļa logu varu vērot, kā bērni pulcējas skolas pagalmā ar ziediem rokās 😀