Rīgas 1., 5. un 10. klašu skolēnu vecākus aicina pieteikties „Skolēnu e kartei” elektroniski

Rīgas 1., 5. un 10. klašu skolēnu vecākus aicina pieteikties „Skolēnu e kartei” elektroniski

26. Jul 2019, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

“Rīgas satiksme” aicina Rīgas 1., 5. un 10. klašu skolēnu, kā arī to skolēnu, kuri maina mācību iestādi, vecākus pieteikties “Skolēna e kartei” elektroniski portālā www.eriga.lv līdz 25. augustam ieskaitot. Tāpat “Rīgas satiksme” aicina vecākus pieteikuma aizpildīšanu neatstāt uz pēdējo brīdi, jo, aizpildot pieteikumu 26. augustā vai vēlāk, “Skolēnu e kartes” varēs saņemt tikai kādā no sešiem ”Rīgas satiksmes” klientu apkalpošanas centriem.

"Rīgas satiksme” informē, ka, aizpildot pieteikumu “Skolēna e kartes” izgatavošanai portālā www.eriga.lv, dati par skolēnu un skolu, kurā tas mācās, tiks atlasīti automātiski. Pieteikumam klāt jāpievieno tikai skolēna fotogrāfija. Balstoties uz saņemto pieteikumu, „Rīgas satiksme” izgatavotās “Skolēnu e kartes” nogādās attiecīgajās skolās, kur direktors tās parakstīs un izsniegs audzēkņiem. 

Ja pieteikums www.eriga.lv tiks aizpildīts 26. augustā vai vēlāk, “Skolēna e kartes” varēs saņemt tikai “Rīgas satiksmes” klientu apkalpošanas centros, līdzi ņemot personu apliecinošu dokumentu (pase vai eID karte). Lai e karte pildītu “Skolēna e kartes” funkciju, tā jāiesniedz parakstīšanai attiecīgās skolas direktoram.