Mr.Auch džentlmeņu ballīte zēniem

Mr.Auch džentlmeņu ballīte zēniem

02. Oct 2019, 00:10 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Rūpes par sevi nav tikai meiteņu un sieviešu privilēģija. Tvirts ķermenis, kopts apģērbs, veselīga āda nav privilēģija, bet rūpes par sevi. Un tas nepieciešams gan lieliem, gan maziem puišiem! Auch salonā Cēsu ielā 20 paviesojāmies Mr.Auch džentlmeņu ballītē zēniem, kur trīs stundu garumā puiši apguva dažādas prasmes, kas noderēs arī turpmākajā dzīvē,

Puiši sākumā sakautrējušies un bikli apsien glīti izšūtos priekšautus un lai ballīte sākas! Mammas un tēti paliek aiz durvīm, jo ieeja tikai puišiem, citādi tas radītu papildus mulsumu un kautrību.

Sākam ar lekciju par vīrišķīgo rituālu - skūšanos, kas tiek nodota no paaudzes paaudzē, jo ikviens zēns ir redzējis, kā skujas tēvs vai vectētiņš un gribējis to pamēģināt. Un tagad ir tāda iespēja! Šajā ballītē puiši uzzinās, kas ir skūšanās, kāda ir tās nozīme, praktiski izmēģināts uz vaigiem uzklāt putas un skūties bez asmeņiem!

Vērtīga ir sadaļa par vīriešu skaistumkopšanas pasauli un knifiņi sevis kopšanai, higiēnai, matu kopšanā. 

Kad puiši jau iejutušies, skan jau smiekli, tiek malkoti zēnu iecienītākie dzērieni un sākas runāšanās par labām manierēm un uzvedību un noslēgumā apgūstot kaklasaites siešanu. 

Šī ir gluži kā labo manieru skoliņa patīkamā un praktiskā atmosfērā bez stīviem apģērbiem, bez stingriem ierobežojumiem- tikai puiši, jo arī ballīti vada lieliskais Krists, kurš pats ir lielisks piemērs tam, kā par sevi var parūpēties. 

Un gardumi- puiši baudīja picas, dzēra ķiršu kolu un noslēgumā tika vēl pie košām  matu frizūrām!

Mums patika ballīte, jo tā ir jauka iespēja citādāk nosvinēt puišu dzimšanas dienu vai vārda dienu un pastāstīt, kāpēc ir tik svarīgi rūpēties par sevi, jo arī meitenēm patīk smaržīgi un sakopti puiši!

Vairāk par Auch Beauty ballītēm uzzini šeit->>> 

Kristīne, Māmiņu Klubs