Leļļu teātris ne tikai mazulīšiem.

Leļļu teātris ne tikai mazulīšiem.

03. Mar 2017, 12:00 nosiguldas nosiguldas

Kad runājam par LEĻĻU TEĀTRI, domājam par izklaidi tikai mazajiem bērniem. Bet tā vairs sen nav. Leļļu teātra repertuārs ir ļoti dažāds un paredzēts arī dažādām vecuma grupām.


Pašiem mazākajiem teātrīti rāda tikai lelles. (Kas notiek Dižmežā), ļoti jauka izrāde mazajiem skatītājiem. Kad bērniņš kļūst vecāks, arī izrādes ir savādākas.


Nedēļu atpakaļ skatījām izrādi “MAKS UN MORICS”. Es biju pārliecināta, ka abi varoņi būs lelles, bet tā nebija. Maksu un Moricu attēloja ļoti atraktīvi aktieri. Es baidījos, ka mazajam Gustavam izrāde nepatiks, bet maldījos, jo Gustavam izrāde ļoti patika un tā kā viņam bija dzimšanas diena aktieri iznāca pie viņa un apsveica mazo jubilāru, pēc kā atvadījās ar kopīgu bildi.


Skatoties repertuāru, ievēroju izrādi PĒDU DZINĒJS CAPS. Ieskatījos reklāmā un tur varoņi bija piestiprināti pie aktieru kājām. Tātad atkal kaut kas jauns un interesants . Vēlos piebilst, ka šī izrāde ir paredzēta mazajiem skolas bērniem.

20170303115930-93980.jpg
Tātad pat, ja Jums ir skolnieks noteikti iesaku apmeklēt leļļu teātri. Katrīnei likās ļoti interesanta izrāde un viņa ļoti labprāt iet uz Leļļu teātra izrādēm.