Kuri veiksminieki laimējuši Lego Creator komplektus?

Kuri veiksminieki laimējuši Lego Creator komplektus?

03. Jun 2019, 16:19 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

“Rotaļāsimies kopā!” ir pasaules mēroga kampaņa ar mērķi padziļināti informēt un veicināt vecāku izpratni par spēlēšanās nozīmību un ietekmi uz bērnu labklājību un attīstību, kā arī iedrošināt vecākus biežāk veltīt laiku kopīgām rotaļām ar bērniem.

Daļa pieaugušo pietiekami nenovērtē rotaļu nozīmi. Rotaļas, īpaši tās, kurās iesaistās gan vecāki, gan bērni, ir patiešām noderīgi pavadīts laiks, un viens no gudrākajiem lēmumiem, kādu vecāks var pieņemt. Kopīga rotaļāšanās palīdz bērniem attīstībā un padara ģimenes laimīgākas.

Mums ir vārdos neizsakāms prieks, ka jūs ar saviem bērniem kopīgi rotaļājaties, ko apliecina arī jūsu atbildes uz konkursa jautājumu.

Laiks noskaidrot konkursa uzvarētājus!

LEGO® Creator "trīs vienā"

komplektus Peldošā māja (31093)

LAIMĒJUŠI

Anita.Petrova ;

Zane Jenzena

Apsveicam uzvarētājus! Balvas jūs jau gaida Māmiņu Kluba redakcijā. Balva jāizņem līdz š.g. 3.jūlijam.

Uzkāp uz mājīgā LEGO® Creator "trīs vienā" 31093 peldošās mājas klāja un pacel buras. Šīs oriģinālās laivu mājas modelī ir iekļauti daudzi jautri elementi, tostarp detalizēti izveidots klājs ar grozāmu krēslu, darbagaldu un uzstādītu makšķeri. To var arī atvērt, kas ļauj viegli piekļūt detalizētam salona iekārtojumam ar krēslu, gultu, televizoru, lampu un virtuves zonu. Ar Creator "trīs vienā" komplektu tu vari iegūt 3 dažādus būvēšanas un rotaļu modeļus. Izveido šo rotaļu laivu un pēc tam pārveido to par klasisku hidroplāna modeli vai izbaudi piedzīvojumus Zvejnieku ciematā ar piestātni, kafejnīcu un makšķerēšanas laivu. Peldošās mājas modelī ir iekļautas 2 minifigūras, kuras var iesaistīt piedzīvojumos, kā arī no klucīšiem uzbūvēta putna, pelikāna un krokodila figūra.