Klucīši atdzīvojas LEGO® Hidden Side™ pasaulē!

Klucīši atdzīvojas LEGO® Hidden Side™ pasaulē!

17. Dec 2019, 12:03 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

LEGO® klucīši sniedz prieku un iedvesmu miljoniem bērnu visā pasaulē. Bērni pastāvīgi izgudro jaunus rotaļu scenārijus un stāstus un atraktīvus veidus, kā spēlēties ar saviem LEGO klucīšiem. Un nu pavērsies vēl vairāk spēļu iespēju, jo tagad LEGO klucīšiem pievienosies digitālās izklaides iespējas.

Gan klasiskajos LEGO®, gan jaunajos LEGO® Hidden Side™ komplektos ar katru klucīti paveras aizraujoša spēļu pasaule. Novatoriskā un jautrā veidā bērni var pāriet no radoša būvēšanas procesa ar klucīšiem uz problēmu risināšanas uzdevumiem digitālajā spēlē. Jaunie komplekti piedāvā bērniem valdzinošu vidi, kurā viņi var ne tikai spēlēties, bet arī attīstīt problēmu risināšanas prasmes, iemācīties instinktīvi reaģēt uz izmaiņām un, protams, arī izklaidēties.

Paranormālas aktivitātes gaišā dienas laikā.

Laipni lūdzam Hidden Side pasaulē!

No pirmā acu uzmetiena miegainajā Newbury pilsētā nenotiek nekas neparasts. Bet, pagriežot savu mobilo tālruni pret mierīgo ainu, jūs pēkšņi atklāsit pavisam citu - noslēpumainu pasauli. Te ir gan spriedze un nervus kutinoši elementi, gan noslēpumaini spoki, kuri cenšas pārņemt pilsētu. Divi spēles varoņi – pusaudži Džeks (Jack) un Pārkers (Parker) – iepazīstinās jūs ar LEGO Hidden Side apslēpto pasauli.

LEGO Hidden Side komplekti ir veidoti tāpat kā visi pārējie LEGO komplekti. Tomēr katrā no tiem ir iekļauti krāsaini klucīši, kurus pēc nolikšanas īstajā vietā var pagriezt. Tas ir svarīgi, lai pārietu uz nākamo rotaļu līmeni, kur klucīši tiek izmantoti kopā ar viedtālruņiem. Visās instrukcijās jūs atradīsiet QR kodu mobilās lietotnes lejupielādēšanai no App Store un Google Play. 

Virtuālās pasaules apvienošana ar fizisko spēli.

Ievada izvēlne ir sadalīta divās daļās. Pirmajā daļā jūs uzņematies spoka lomu un izbaudāt, kāda ir sajūta būt pārdabiskās pasaules daļiņai. Lietotnes otrajā daļā vismaz vienam LEGO® Hidden Side™ komplektam ir jābūt jau uzbūvētam. Jūs izvēlaties, ar kuru komplektu vēlaties spēlēties, pagrieziet savu mobilo tālruni pret komplektu, un tad jūsu priekšā atklājas visa LEGO Hidden Side burvība!

Kā Džeks un Pārkers jūs dodaties cīņā ar spokiem, kuri jau paspējuši sastrādāt nedarbus. Šajā brīdī komplektam spēlē ir galvenā loma. Lai veiksmīgi turpinātu spēli, jums jāpagriež, jāpārbūvē vai jāpārvieto atsevišķi klucīši un objekti vai jāizmanto kāda no jūsu LEGO minifigūrām.

Spokus var kolekcionēt, un katram no tiem ir atšķirīgas spējas, kuras jūs spēles gaitā varat pilnveidot. Turklāt pēc katra veiksmīgi izpildīta uzdevuma jūs iegūstat pieredzi un punktus, par kuriem saņemat dažādus papildu labumus un jauninājumus. Ar katru jūsu bērna istabai pievienoto LEGO Hidden Side komplektu pieaugs piedzīvojumu, spoku un jauninājumu kolekcija.

Spēlēšanās ir dabiskākais un pat modernākais mācību veids!

Bērni pastāvīgi mācās jebkurā spēlēšanās brīdī neatkarīgi no tā, vai tas notiek digitālajā vai reālajā pasaulē. Tas nozīmē, ka papildus izklaidei viņi iegūst arī vērtīgas zināšanas un prasmes savai turpmākajai attīstībai, piemēram:

  •   mācās izprast attiecības starp tiešsaistes un bezsaistes vidi un uzlabo orientācijas prasmes, kas vajadzīgas abās pasaulēs;
  •   apstrādā apkopoto informāciju, nevis tikai pasīvi to saņem;
  •   uzlabo digitālās prasmes, kas ir īpaši svarīgi bērniem jau no sākumskolas vecuma.

Arī vecāku līdzdalība ir ļoti lietderīga, jo spēlēšanās kopā ar bērniem rada lielisku iespēju pavadīt bērnus ceļojumā digitālajā pasaulē. Runājot par digitālās pasaules drošību un riskiem, jāatzīmē, ka vecāku dalība rotaļu procesā sniegs papildu drošības sajūtu un dos iespēju uzskatāmi pastāstīt par iespējamajiem riskiem.

Neatkarīgi no tā, vai cauri LEGO® Hidden Side™ pasaulei jūs vedīs bērni vai Džeks un Pārkers, jūs noteikti varēsit izklaidēties, būvējot un pārbūvējot, medījot spokus un varbūt pat laiku pa laikam izbīstoties.

Uzziniet vairāk: www.lego.com/hidden-side.

Par LEGO Group:

LEGO Group ir privāts, ģimenes īpašumā esošs uzņēmums, kura galvenā mītne atrodas Billundā (Dānija) un galvenās pārstāvniecības atrodas Enfildā (ASV), Londonā (Apvienotā Karaliste), Šanhajā (Ķīna) un Singapūrā. To 1932. gadā dibinājis Ole Kirks Kristiansens (Ole Kirk Kristiansen). Uzņēmums, kura pamatā ir ikoniskais LEGO klucītis, ir viens no pasaules vadošajiem rotaļlietu ražotājiem.

Vadoties pēc uzņēmuma moto “Tikai labākais ir pietiekami labs”, kompānija ir apņēmusies attīstīt bērnus un vēlas sasniegt šo mērķi, iedvesmojot un attīstot nākotnes būvētājus caur radošām rotaļām un izziņas procesu.  LEGO produkti tiek pārdoti visā pasaulē un var tikt virtuāli apskatīti vietnē www.LEGO.com.

Lai uzzinātu vairāk par LEGO Group, mūsu finanšu rādītājiem un atbildīgu iesaisti, lūdzu, apmeklējiet vietni http://www.LEGO.com/aboutus.

LEGO, logotips LEGO un logotips DUPLO ir LEGO Group preču zīmes. ©2018 The LEGO Group. Minifigūra, klucīša un izciļna konfigurācijas ir LEGO Group preču zīmes. © 2019 The LEGO Group.