Kad iestājas klusa panika

Kad iestājas klusa panika

09. Nov 2016, 11:56 nosiguldas nosiguldas

Atskan zvans. Vai mana meita nav pie Jums?  Draudzenes mamma  apjūk, arī viņas meita vēl nav atgriezusies no skolas. Un kā pa nelaimi arī telefons palicis mājā.

Ziniet zvanīju savam bērnam, viņai telefons atrodas ārpus zonas. Iestājas klusa panika. Ko darīt, bērni ir pazuduši. Domās zīmējam šausminošas ainas. Katra minūte velkas kā mūžība. Zvans policijai un tad jautājums, kas izskan tukšumā, ko darīt, kur skriet, kur meklēt.

No skolas meitenes aizgāja kopā. Klasesbiedri nav redzējuši, skolotāja nezina, kur meitenes varētu būt. Bija sarunāts, ka pēc stundām meita piezvanīs, bet zvana tā arī nebija un nav.

Krēslo, un tu saproti, ka lēnām jūc prātā no neziņas, tu lūdz dievu, ko iespējams nekad neesi darījusi, lai tikai bērniņš atrastos.

Zvans pie durvīm, tu lēnām es uz durvju pusi, kājas smagas, un bail atvērt durvis.  Durvis atveras, un aiz tām stāv tavs bērns, kas ir nosalis, izmircis un vienkārši aizspēlējies un apmaldījies.

 TELEFONS izlādējās un ES NEZINĀJU NEVIENU TELEFONA NUMURU. Mums ceļu parādīja tante, kas pavadīja līdz autobusam.

UN TAGAD MĪĻIE VECĀKI , PAVISAM GODĪGI PAJAUTĀJIET VIENS OTRAM, VAI JŪS ZINĀT BĒRNA TELEFONA NUMURU NO GALVAS UN VIŅŠ ZIN?

programmas “Čiekurs” ietvaros ir paredzēts izveidot aizraujošo spēli, kura bērniem būs pieejama telefonā vai planšetē. Ar tās palīdzību bērns trenēs atmiņu: iegaumēs mammas un tēta telefonu, kā rīkoties dažādās situācijās, kur zvanīt un kā paziņot par notikušo.

Visam tam ir ļoti liela nozīme, jo bērns, nokļūstot neierastā situācijā, sāk uztraukties un tad ir svarīgi, lai nepieciešamā informācija ir atmiņā un to var noskaitīt kā dzejolīti.

Katru nedēļu mēs redzam ziņas par pazudušiem cilvēkiem, bērniem, Čiekurs ir reāla iespēja palīdzēt mūsu bērniem.

Būšu Jums pateicīga ja atbalstīsiet manu projektu. Uzspiežiet uz zemāk redzamās saites.

 http://skaties.lv/labasgribasuznemejs/#p104