Izstāde “Bērnu pasaule 2023” – noderīgi vecākiem, aizraujoši bērniem!

Izstāde “Bērnu pasaule 2023” – noderīgi vecākiem, aizraujoši bērniem!

02. May 2023, 07:07 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

No 12. līdz 14. maijam Ķīpsalā notiks izstāde “Bērnu pasaule 2023”, kas piedāvās daudzveidīgu preču un pakalpojumu klāstu mazuļiem, lielākiem bērniem un topošajām māmiņām, bet īpaši bērniem – tikšanās ar bērnu iemīļotā seriāla “Tutas lietu” varoņiem, radošās darbnīcas, sportiskas aktivitātes un glābēju mašīnas Drošības kvartālā! Turklāt ikviens, iepriekš reģistrējoties, izstādē var saņemt bez maksas vērtīgas speciālistu konsultācijas.

 

Lieliskiem pirkumiem

Meklē bērnu ratiņus, autosēdeklīti, gultiņu, apģērbu, rotaļlietas, pārtiku, autiņbiksītes un citas mazuļiem nepieciešamas lietas? Vēlies atrast skaistu kleitu bērnudārza izlaidumam vai varbūt interesē attīstošas un izglītojošas spēles ģimenei vai skolai? Tāpēc, ja meklē labākos pirkumus, nāc uz “Bērnu pasauli 2023”! 

Radīts Latvijā

Kvalitatīvas un gaumīgas bērnu rotaļlietas, apģērbus un tekstila preces, mēbeles, pārtiku un aksesuārus ražo daudzi izcili Latvijas zīmoli. Savus jaunumus un labākās preces prezentēs zināmie un iecienītie pašmāju zīmoli ”Rūdolfs”, “Troll Nursery”, “Varis Toys”, “WUF kids”, “Tiny Bunny”, “Knop Knop”, “Murkšķis”, “EcoEmi”. Savukārt pirmoreiz “Bērnu pasaulē” piedalās  “Mazo lāču putra”, mūsdienīgu lēnās modes bērnu apģērbu zīmols “Bencha muude” no Latgales, neliels skaistu bērnu un sieviešu apģērbu zīmols “LEX Darbnīca” un kvalitatīvu bērnu mēbeļu un rotaļlaukumu zīmols “illo Wood”.

Viesosies bērnu iemīļotā seriāla “Tutas lietas” varoņi

Visās "Bērnu pasaules" dienās varēs sasveicināties un nofotografēties ar Tutas draudzeni Lapsu. Bet īpaši prieka brīži mazajiem “Tutas lietas” faniem ir gaidāmi svētdien, 14. maijā, plkst. 13.00, kad viesosies galvenā varone – atraktīvā un visu mīlētā Tuta! Viņa kopā ar saviem draugiem Lapsu un Feneku uz Lielās skatuves bērnus aicinās doties 40 minūšu garā piedzīvojumā ar izkustēšanos un kopīgu darbošanos. 

Koncerts no rīta līdz vakaram

Skanīgu svētku sajūtu uz Lielās skatuves radīs mazie talantīgie mākslinieki no dažādām Latvijas pilsētām – Agneses Šīrantes Bērnu vokālā studija, deju skola “Dzirnas”, bērnu deju ansamblis “Teiksmiņa”, vokālās studijas “Nots” un “Svilpastes”, folkloras kopa “Tarkšķi”, deju studija “Akvarel”, bērnu popgrupas “Rakari” un “Kukaiņi”, Gintas Upenieces deju grupa, Guntas Stades vokālās grupas “Mini poppy” un “Little poppy” un daudzi citi.