Izlozēts laimīgais, kurš dosies uz Bindenti vasaras nometni

Izlozēts laimīgais, kurš dosies uz Bindenti vasaras nometni

24. Feb 2020, 08:35 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Tu noteikti zini teicienu, ka ratus taisa ziemā, bet ragavas vasarā? Tāpēc ir pēdējais laiks sākt domāt, kā vasaru pavadīs tavs skolēns? Mazais prātvēders noteikti ļoti labprāt apmeklētu nometni, lai iegūtu jaunus draugus, superīgi pavadītu laiku un iegūtu jaunas zināšanas.

Māmiņu Klubs tev piedāvāja piedalīties Facebook konkursā ar balvu, par kuru priecātos ikviens skolēns - iespēju bez maksas apmeklēt nometni.

Konkurss ir galā un izlozēts uzvarētājs!

 

KONKURSA BALU

Bindenti bērnu nometnes apmeklējumu 1 bērnam vecumā no 8 līdz 14 gadiem BEZ MAKSAS

LAIMĒJUSI

Zane Cinglere Kraukle

Apsveicam uzvarētāju!

BINDENTI ir lieliska cilvēku savienība, kas ar lielu mīlestību un izpratni pret bērnu pasauli, kopš 2015. gada organizē bērnu nometnes.

Vārds BINDENTI ir cēlies mūsu ģimenē no zēna, kas uzsākot izzināt valodu pasauli, mācoties izrunāt pirmos vārdus, savas mīļākās multfilmas varoni MINJONU nosauca par BINDENTU. Tā nu šis, nu jau mīļvārdiņš, ir iekarojis daudzu cilvēku vārdu krājumu un ieguvis popularitāti arī bērnu vidū.

Līdzīgi kā multfilmas varonis, piedaloties dažādās aktivitātēs un nodarbībās mazie  BINDENTI bērnu nometnēs veic vairākas aktivitātes un misijas,  tādejādi visas nometnes laikā izkopjot tādas paliekošas vērtības kā MĒRĶTIECĪBA, NEATLAIDĪBA, SADARBĪBA, UZMANĪBA.

www.bindenti.lv

Uzvarētāju izlozēsim un paziņosim 24.februārī.