Galda un sporta spēļu svētkos “SARAUJ 2019” aicina piedalīties un atrast savu aicinājumu visus 1.-12. klases skolēnus; dalība bezmaksas

Galda un sporta spēļu svētkos “SARAUJ 2019” aicina piedalīties un atrast savu aicinājumu visus 1.-12. klases skolēnus; dalība bezmaksas

29. Oct 2019, 09:44 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Šā gada 16. novembrī Latvijas Galda hokeja federācija aicina ģimenes ar bērniem un jauniešus bez maksas piedalīties vērienīgajos galda hokeja un sporta spēļu svētkos “SARAUJ 2019”, kas notiks Skonto Hallē Rīgā.

Pērn “SARAUJ 2018” apmeklēja ap 3'000 dalībnieki, šogad organizatori cer dubultot un pat trīskāršot apmeklētāju skaitu ar plašāku spēļu un atpūtas iespēju klāstu.

Svētkus varēs apmeklēt visas dienas garumā no plkst. 10.00 - 18.00 gan kopā ar ģimeni, gan individuāli un kopā ar draugiem. Bērni un jaunieši varēs trenēt veiklību, atjautību, sacensties savā starpā un izmēģināt visdažādākās spēles - galda hokeju, hokeju, futbolu, 3x3 basketbolu, džudo, u-šu, biljardu, skeitbordu, virves vilkšanu, sporta jogu, karsēju sportu, novusu, tenisu, galda tenisu, dartu, badmintonu, lakrosu, balansa dēļus, fliiper, galda spēles, dambreti, woodhockey, ufo golfu. Mazākiem bērniem ir paredzēts arī bērnu rotaļu stūrītis.

Svētku laikā notiks arī iepazīšanās galda hokeja sacensības, kuras organizē biedrība “Latvijas Galda hokeja federācija” un kuras vadīs pieredzējuši sportisti un Latvijas nacionālās izlases spēlētāji. Sacensību galvenais tiesnesis būs pasaules čempions galda hokejā - Atis Sīlis. Labākie galda hokeja spēlētāji saņems diplomus un bezmaksas ielūgumus uz galda hokeja Pasaules tūres posmu “Rīgas kauss”, kas notiks 2019. gada 30. novembrī Rīgas Kultūru vidusskolā.

Galda hokeja iepazīšanās spēles notiks uz 140 galda hokeja galdiem, kas tiks sadalīti 28 spēļu sektoros. Katrā no sektoriem vienlaikus apļa turnīru pieredzējuša galda hokeja pārstāvja un/vai Latvijas izlases spēlētāja vadībā spēlēs 11 skolēni.

“Es organizēju šos svētkus, jo vēlos paplašināt skolēnu redzesloku dažādos sporta veidos un iepazīstināt ar galda hokeju kā profesionālu sporta veidu. Galda un sporta spēles ir kvalitatīvs un aizraujošs brīvā laika pavadīšanas veids, tāpēc svētku organizēšana arī pašam sagādā gandarījumu. Ļoti iespējams, ka pie mums daudzi arī atradīs savu dzīves aicinājumu,” stāsta “SARAUJ 2019” organizators un līdzdibinātājs, pasaules čempions galda hokejā Atis Sīlis.

Papildus plašajai spēļu izvēlei, bērnus un vecākus priecēs arī “APSARA”, “A.Zariņa Zīmogu Fabrika”, “Hypertown Rix”, “Pūre Chocolate”, RISEBA, Rīgas Pašvaldības policija un “Tallink”, stendi, kur notiks dažādas aktivitātes, degustācijas un balvu izlozes.

Pasākums ir bezmaksas. Katrs dalībnieks saņems dāvaniņu no svētku atbalstītājiem. Aicināti piedalīties ir visi 1.-12. klases skolēni, viņu draugi, brāļi, māsas, vecāki un vecvecāki.

Adrese: Skonto Halle, E.Melngaiļa ielā 1A, Rīga. Vairāk www.sarauj19.lv. Pasākumu organizē Latvijas Galda hokeja federācija (www.galdahokejs.lv).

Atbalstītāji: “Apsara”, “A. Zariņa Zīmogu Fabrika”, BB - Baltijas Balss, “Bella Happy”, “Cēsu alus”, “Chupa Chups”, DELFI, “Huawei”, “Jānis Roze”, “Ķekavas avots”, Latvijas radio, Latvijas Republikas Izglītības ministrija, “Mammam.lv”, “Maxima”, MENTOS, “Nano.lv”, “pupumaiss.lv”, “Pure Chocolate”, RISEBA, Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departaments, “STENDERS”, STIGA, “Sportacentrs.com”, “SWH Radio” un “Tallink”.