Facebook KONKURSS: Laimē LEGO® Hidden Side™ komplektu!

Facebook KONKURSS: Laimē LEGO® Hidden Side™ komplektu!

17. Dec 2019, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Radošajam potenciālam piemīt milzu spēks – ar tā palīdzību mēs varam padarīt pasauli labāku, saskatīt daudzas iespējas, kas citkārt varētu palikt neatklātas, un, galu galā, pārbūvēt pasauli.

Piedalies LEGO® konkursā un laimē balvu, kas palīdzēs tavam bērnam atklāt vēl jaunus radošuma apvāršņus un pamanīt to, kas ar pirmo acu skatienu nav pamanāms, jo LEGO® Hidden Side™ pasaulē klucīši patiešām atdzīvojas!

Lai piedalītos konkursā, mudini savu bērnu ar LEGO® klucīšu un minifigūru palīdzību atainot, ko viņš šajā pasaulē vēlētos pārbūvēt?

Nofotografē bērna darbiņu un bildi ievieto mūsu Facebook lapā komentāros pie konkursa ieraksta.

PIEVIENO BILDI ŠEIT

BALVA

LEGO® Hidden Side™ Newbury spokainā vidusskola (70425),

kas ļaus uz daudzām lietām paraudzīties citādāk un saskatīt to, kas pirmajā brīdī, iespējams, nemaz nav saskatāms.

Vai tu uzdrošināsies apmeklēt Newbury vidusskolas slēpto pusi? Lejupielādē lietotni LEGO® Hidden Side™ un pavērs tālruni pret skolu, lai tā atdzīvotos. Rotaļājoties ar modeli īstajā pasaulē, mainās arī notikumi lietotnē. Iepazīsti aizvien mainīgo slēpto pusi, atrisini jaunas mistērijas, atrodi foršus priekšmetus, noķer visus spokus un pievieno tos savai kolekcijai, bet pēc tam pieveic galveno spoku Mr. Nibs — ja vien tu uzdrošinies. Vai palīdzēsi varoņiem Jack Davids un Parker Jackson pieveikt spokus un atjaunot skolā ierasto kārtību? Iepazīsti visas aizraujošās detaļas, lai atrastu paslēpto kameru un norādes. Ar šo kolosālo LEGO klucīšu būvēšanas komplektu vari arī izspēlēt pats savus spoku ķeršanas piedzīvojumus!

 

Uzvarētāju izlozēsim un paziņosim š.g. 27.decembrī.