Esam priecīgas par satikšanos ar Oh, Baby!

Esam priecīgas par satikšanos ar Oh, Baby!

29. Sep 2023, 11:41 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Ar prieku dalamies 5 gadīgās Rebekas mammas @evija_smaidiga pieredzes stāstā un rezultātos lietojot Oh, Baby! produktus.

 Evija stāsta :"Mūsu “piedzīvojums” sākās 5,5 gadus atpakaļ...nezināmā, nepazīstamā, jeb - “esi sveicināts” atopiskā dermatīta pasaulē! Mūsu Rebekai ir atopiskais dermatīts, kā dakteri secinājuši - neirodermīts.

Negribās pat atcerēties laiku, kad Rebekai 1.5 mēneša vecumā sāka parādīties pirmie simptomi - apsārtusi, plēkšņaina, niezoša, dažbrīd sulojoša ādiņa. Rebekai viss sākās ar vaidziņu ādu un turpinājums bija celīši locītavu iekšpusītes - šis bija visbriesmīgāk - sulojoša, sarkana, jēla āda, ir ļoti grūti šo atcerēties. Izbraukājām vairākus dermatologus, alergologus, no katra kaut ko ieguvām, salikām šo informāciju kopā ar to, ko atradām internetā un lēnām ādas stāvoklis sāka uzlaboties, arī aptiekā pirmā gada laikā esam “atstājuši” vairākus tūkstošus eiro, negribās pat vairs rēķināt, cik līdzekļu ir iztērēts šo 5 gadu laikā-tieši ādas kopšanas līdzekļu iegādei. Teikšu godīgi - lai es teiktu - JĀ! šis ādas kopšanas līdzeklis der un palīdz - par mūsu aptiekās nopērkajamiem es šādi teikt nevaru!

Protams, arī dabas un tautas līdzekļi tika izmēģināti, jo brīdī, kad mana bērna ādas stāvoklis ir tik traks, kad skatoties, asaras pašas krīt pār vaigiem, šādos brīžos esi gatavs uz visu un par jebkādiem līdzekļiem!

Tā, nu, šo gadu laikā esam tikuši līdz stabilam stāvoklim, kāds ir šobrīd - tik labi nav bijis!

Pie mums Oh, Baby! "atnāca pats”, tā bija nejauša un negaidīta satikšanās. Es un Rebeka esam priecīgas par šo tikšanos ar šo zīmolu, jo tik ļoti mīksta ādiņa Rebekai līdz šim vēl nekad nebija bijusi. Un Rebeka vairs neprotestē ik vakara sasmērēšanās rituālām. Šos 5 gadus pilnīgi ik katru vakaru mēs “smērējamies”, viņa par šo procesu nebija īpaši apmierināta, jo cits krems vai ziede koda, cits slikti smaržoja, cits bija par biezu, cits par šķidru utt. Tad Oh, Baby! viņa pati grib smērēt, mammas sirds gavilē! Oh, Baby! ir likvidējis apsārtumu!"