Brīvlaika aktivitātes bērniem Rīgā

Brīvlaika aktivitātes bērniem Rīgā

07. Mar 2016, 13:16 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Jau nākamnedēļ, pavasara brīvlaika nedēļā, no 14. – 18. martam bērniem vecumā no 6 – 12 gadiem Rīgā būs iespējams apmeklēt aizraujošas radošās nodarbības - „Pavasara burvji”. Nodarbību laikā bērni iepazīs tuvāk pavasari, to saredzot, sadzirdot, sataustot, sasmaržojot un sagaršojot. Nodarbības notiks biedrības „Radošā apvienība jauniešiem „TREPES”” telpās, Rīgā, Lāčplēša ielā 70b katru dienu no plkst. 7:30 – 18:00. 

Katru gadu no jauna pienāk pavasaris un katru gadu no jauna sāk ziedēt puķes, dziedāt putni un daba pamostas, bet kāpēc un kā? Šādi jautājumi droši vien radušies ne vienam vien bērnam. Pavasara brīvlaika nedēļā bērniem būs iespēja izzināt atbildes un uzburt savu pavasari, kopā ar pasniedzējiem braucot ekskursijā uz mežu, iepazīstot pasaulē slavenās slēpņošanas (Geocatching) spēles pamatus, dodoties uz Botānisko dārzu un Dabas muzeju, gatavojot pavasarīgus ēdienus, muzicējot, veidojot izstādi, darbojoties radoši interaktīvās darbnīcās un, protams, atpūšoties kopā ar vienaudžiem, spēlējot spēles. Dienas aktivitātes sāksies jau 7:30, lai parūpētos par bērniem, kuru vecāki darbu sāk agrāk. Katru dienu tiks nodrošināta arī trīsreizēja ēdināšana.  

Informāciju par nodarbībām un pieteikšanos var iegūt zvanot uz tālruni 27767876(Mārcis) vai e-pastā – marcis.bogdanovs@vnf.lv. Par dalību aktivitātēs ar vecākiem tiks slēgta vienošanās. Dalības maksa – 17 eiro dienā.

Radošā apvienība jauniešiem „TREPES” jau vairāk kā 15 gadus aktīvi darbojas jaunatnes jomā un iesaistās sociālās, sportiskās, muzikālās un sabiedrību izglītojošās aktivitātēs Rīgā un citviet Latvijā. Biedrības mērķauditorija apgūst jaunas prasmes, veido attieksmes, pastiprina jau apgūtās iemaņas un iesaistās sabiedriskajos procesos ne tikai kā pasīvs ņēmējs, bet kā aktīvs sabiedrības loceklis. Vairāk informāciju par biedrības darbu var atrast adresē www.facebook.com/NVOTrepes.