“Ādažu Čipsi” piedāvā privātas izbraukuma ballītes

“Ādažu Čipsi” piedāvā privātas izbraukuma ballītes

19. Jul 2020, 11:47 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Latvijā iecienītais uzkodu un čipsu zīmols “Ādažu Čipsi” izstrādājis trīs aizraujošas privāto izbraukuma ballīšu programmas dažādām vecuma grupām. Tagad ikviens Latvijas iedzīvotājs, svinot svinības ģimenes lokā brīvā dabā vai mājās, var piedzīvot aizraujošu ballīti ar “Ādažu Čipsu” komandas organizētajām aktivitātēm, tostarp pilna servisa brīvdabas kino seansu.

Jau vairākus gadus īstenojam veiksmīgu uztura izglītošanas programmu “Ādažu Čipsu” uzturklasē, bet tagad esam radījuši unikālu, radošu un izklaidējošu piedāvājumu – privātas izbraukuma ballītes. Izstrādājot programmu, esam domājuši ne tikai par interesantām un aizraujošām aktivitātēm dažādām vecuma grupām, bet arī ņēmām vērā valstī noteiktos veselības drošības pasākumus, tostarp spēles radījām tā, lai nebūtu ciešs kontakts starp to dalībniekiem, kā arī tās iespējams ērti pielāgot dažādām situācijām un vēlmēm,” uzsver “Orkla Latvija” komunikācijas vadītāja Lineta Mikša.

“Ādažu Čipsu” izbraukuma ballīšu komanda piedāvā pilna servisa pasākumu pakalpojumus, kurus iespējams pielāgot katra svinību tīkotāja vajadzībām mājas pagalmā, dārzā, iekštelpās vai ārā, ievērojot valstī noteiktos ierobežojumus un piesardzības pasākumus. Piedāvājumā pieejama unikālā čipsu radošā darbnīca, degustācijas, tematiskās spēles un dažādi garšīgi uzdevumi. Katras ballītes veidam pielāgotas  aktivitātes, kas aktuālas dažādām vecuma grupām, kā arī iespējams izvēlēties papildu aktivitātes –  burvju mākslinieka pakalpojumus, piepūšamās atrakcijas un citas. Svinību laikā “Ādažu Čipsu” ballītes komanda parūpēsies gan par ēdināšanu, gan nepieciešamā inventāra uzstādīšanu un demontāžu, bet tās dalībniekiem vien atliks izbaudīt pasākumu.

Ballītē bērniem iespējams satikt “Ādažu Čipsu” tēlus “Paciņu” vai “Siera Bumbu”, tiek organizēta čipsu radošā darbnīca un dažādiem vecumiem atbilstošas spēles. Ballītē pusaudžiem un jauniešiem arī ir iespēja piedalīties čipsu garšu radīšanas darbnīcā, doties virtuālās realitātes ekskursijā pa “Ādažu Čipsu” ražošanas līniju, kā arī iesaistīties izlaušanās un citās jautrās spēlēs pasākuma vadītāja pavadībā.

Papildus tam “’Ādažu Čipsi” piedāvā uzrīkot brīvdabas kino seansu, nodrošinot visu nepieciešamo inventāru, čipsu darbnīcu un degustācijas lieliskā kompānijā. Ballīšu programmās ir iekļauts gan pasākuma noformējums, gan nepieciešamais inventārs un materiāli, gan dāvana un citi gardi pārsteigumi pasākuma dalībniekiem.

Vairāk par “Ādažu Čipsu” ballīšu piedāvājumu iespējams uzzināt šeit: http://ballites.cipsi.lv/.