Skolnieka istabas mēbeles no IKEA

Skolnieka istabas mēbeles no IKEA

18. Nov 2011, 15:42 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Iepriekšējās reizēs mēs stāstījām par rotaļlietām, matračiem, gultas veļu, drošību un, t.t.
Šoreiz piedāvāsim vairāk mēbeles bērnu istabas labiekārtošanai, jo sakās jauns mācību semestris un gribam veltīt uzmanību arī Jūsu mazuļu vecākajām masām un vecākiem brāļiem.

 

Adreses, kur piedāvātas preces var iegādāties vai pasūtīt divu nedēļu laikā.

 

Maskavas iela 264 (Ķengarags),

Airītes iela 6 (Imanta) un

Brīvības gatvē 386/k-2 vai

pasūtīt internetā irideja@inbox.lv.

 

 

 Kas skolnieka istabā ir svarīgākais?

 

Mācību zona, tas ir ērts rakstam vai datora galds, krēsls, plaukti grāmatām un mācību lietām. IKEA piedāvā ļoti daudz visādu galdu, kurus var apskatīties mājas lapā. Bet vispopulārākie ir MICKE rakstam galdi. Ļoti dažāds galda izmēra variantu, ka arī vesela virkne komplektācijas piemēru.

 

Vismazākais galds ir 73 cm platums, 50 cm dziļums. Aizņems ļoti maz vietas. Viņu var izmantot pirmskolas nodarbībām. Papildus var iegādāties plauktu virs galda ar mārkera tāfeli. Cena 30, 88 Ls

 

 

Lielāks variants derēs pamatskolas mācībām. Platums 105 cm, dziļums 50 cm. Stūri ar var mainīt ,kreiso vai labo. Galda virsmā ir iebūvēts caurums vadiem no datora vai galda lampas. Plaukts virs galda nopērkams atsevišķi. Cena 59,38 Ls (galds), 35,63 Ls (plaukts).

 

 

Ja Jums skolnieka istabā ir brīvs stūris, kuru var izmantot, ka mācību zonu, tad lielisks variants ir funkcionāls stūra rakstam galds. Cena 118,75 Ls.

 

 

Citas preces no MICKE sērijas:

 

 

 

Krēsli!

 

SNILLE sērija. Šīs krēsli ir pārbaudīts un apstiprināts lietošanai mājas apstākļos. Riteņi, kuri iet komplektā, paredzēti mīkstai grīdai. Cietas grīdas riteņi PARASGRAF pārdodas atsevišķi. Sēdekļa augstums regulējas. Cena 19,00 Ls

 

 

TARBJORD krēsls. Ar regulējamo augstumu, viegli izvēlēties sev ērtu stāvokli. Slīpi konstruēts sēdeklis nodrošina ērto sēdēšanu pie galda uz priekšu, bet ortopēdisks atzveltnes tīkliņš palīdzēs ērti atpūsties. Jūs varat pievienot arī aizsargājošo grīdas plēvi KULUN. Cena 33,25 Ls.

 

 

 

Plaukti!

 

EXPEDIT sērija. Viena no populārākām IKEA precēm. Loti daudz dažādu variantu. Var piemeklēt to tieši tādu plauktu pēc izmēriem un krasām, ka Jums vajag. Visas ailes var komplektēt ar dažādām kastēm, kārbām, durtiņām un atvilkņu blokiem. Šī sērija ir tik funkcionāla, ka derēs ne tikai bērnu istabai, bet arī viesistabas, virtuves, priekšnama un garderobes iekārtošanai. Cena sakot 19,00 Ls.

 

 

 

Aksesuāri kancelejas preču glabāšanai!

 

Protams, lai skolniekam būtu ērti strādāt un mācīties, vajag ne tikai labu galdu un krēslu, bet vajag arī savu vietiņu visiem skolnieka sīkumiem. To visu daudzveidīgā klāstā piedāvā IKEA.

 

KASSET sērija - kastes un mapes. SPONTAN – magnētiskas tāfeles dažāda izmēra un krāsās, ka arī magnēti-turētāji. DOKUMENT – kancelejas piederumu sērija.

 

KASSETT cenas - sakot no 2,38 Ls.

 

 

 

 

SPONTAN sērija - cenas sakot no 2,38 Ls.

 

 

DOKUMENT sērija – cenas sakot no 1,43 Ls.

 

 

Veikali IR IDEJA (www.irideja.lv) piedāvā jums IKEA plašu sortimentu veicot pasūtījumu:

rakstot uz e-mailu irideja@inbox.lv;

veikalos Rīgā


-         Maskavas ielā 264, Ķengarāgā (67186351, 22079945),

-         Airītes ielā 6, Imantā (22079954)

-         Brīvibas gatvē 386/k2 (67515300, 22079944)

 

Mūsu veikalos arī ir piedāvāti dīvāni, plaukti, kafijas un TV galdi, gultas un kumodes, gultas veļa, mēbeles bērniem, rotaļlietas, trauki, lampas, interjera aksesuāri u.tt.

 

Tagad  ir pieejami 2011 gada katalogi, kurus var saņemt mūsu veikalos BEZMAKSAS.

Sandija Māmiņu Klubs Sandija Māmiņu Klubs 04. Sep 2012, 23:00

tieši laikā info, meklēju rakstāmgaldu pirmklasniekam, cena ir ok, tikai kā ar piegādi?