Pirmklasnieku vecāki, atsaucieties!

Pirmklasnieku vecāki, atsaucieties!

10. Aug 2011, 12:03 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Tuvojoties 1.septembrim, daudzās jo daudzās Latvijas ģimenēs sākas rosība,jo mācības 1.klasē uzsāks pirmklasnieki. Jāsagādā gan skolas soma, gan burtnīcas, klades, grāmatas, sporta tērps un daudzas citas nepieciešamās lietas. Bet cik tas maksā?

 

Māmiņu Klubs un LNT meklē vecākus, kuru bērni šogad uzsāks mācības 1.klasē, lai izveidotu sižetu par to,cik īsti izmaksā pirmklasnieku sagatavošana skolai!

 

Ja Tavs bērns šajā gadā uzsāk skolas gaitas, raksti uz kristine@maminuklubs.lv, norādot savu tālruņa numuru,lai varam sazināties!

16. Aug 2011, 14:25

Parēķināju un man viss kopā sanāca ap 65 latiem. Ja nebūtu skolas formas, tad iekļautos 40 latos - grāmatas un darba burtnīcas ap 20 latiem (pirkām jūnijā, kad Jāņa Rozes grāmatnīcā bija atlaides 20%, pērkot caur internetveikalu), kancelejas preces ap 5, mugursoma ar mīkstu muguriņu un platām mīkstām lencēm - 5 (ieraudzīju pavasarī un nopirku, jo zināju, ka rudenī tāda maksās vismaz 20), sporta tērps 8, botas jaunas nepirkšu - vēl vecās (vairākas) ir tīri labas, un palaimējās ar lielām atlaidēm vienā veikaliņā nopirkt kurpes pa 2 latiem.

10. Aug 2011, 10:43

Jā,pirmklasnieki,laikam sāpīga tēma,vecāku maciņiem,mums pagaidām kopumā ir iztērēti 70ls,bet vēl neesam nopirkuši maiņas apvaus skolai un sporta apavus,rakstāmgalds mums mājās nav,bet pagaidām iztiksim izdomājot citu variantu,kur bērnam mācīties,pie citiem galdiņiem,grāmatas un darba burtnīcas mums izmaksāja 30ls un viss pārējais ir ieguldīts citos sīkumos,ko pieprasīja skola,tai skaitā arī skolas soma,ko pagaidām nopirkām par lētām naudiņām,jo mūsu budžets neatļauj iegādāties somas,kas maksā sākot ar 30ls un uz augšu,protams,saprotu,ka kvalitāte u.c.kā ir pagaidām tā iztiksmim,galvenais,ka ir tā soma ,par to jau bērnam prieks 😀