1. un 4. septembrī ROTKO CENTRĀ AKCIJAS CENAS

1. un 4. septembrī ROTKO CENTRĀ AKCIJAS CENAS

31. Aug 2016, 00:23 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Zinību dienā 1. septembrī, kā arī septembra pirmajā svētdienā 4. septembrī Daugavpils Marka Rotko mākslas centrā samazināta ieejas maksa.

Pirmā septembra nedēļa ir īpaša svētku nedēļa. Garais vasaras brīvlaiks ir aizvadīts un tiek atsāktas skolas gaitas. Daugavpils Marka Rotko mākslas centrs sveic ikvienu skolnieku un studentu, kā arī viņu vecākus un aicina apmeklēt 1. un 4. septembrī Rotko centru par akcijas cenām. Mainīgās izstādes skatāmas par īpaši zemu cenu – EUR 1,50. Arī pastāvīgā Rotko mākslas centra ekspozīcija „MARKS ROTKO. DZĪVE UN MĀKSLA” ar Marka Rotko oriģināldarbiem būs iespējams apmeklēt par cenu – EUR 3,00. Visa Rotko centra apmeklējums – EUR 4.50.

Rotko centrā šobrīd ir skatāmas izstādes:

  • Marks Šagāls „MIRUŠĀS DVĒSELES”,
  • Pols Hakslijs “SEŠAS DESMITGADES”,
  • Evrims Ozeskidži “IEROBEŽOTS DIALOGS”,
  • Laura Guoke “LIETUVIEŠU CIEMĀ”,
  • Starptautiskā Latvijas keramikas biennāle MARTINSONA BALVA,
  • CERAMIC LABORATORY „atklāšana”,
  • CERAMIC LABORATORY „noslēgums”.

Savukārt sestdien, 3. septembrī plkst. 17:00 svētku noskaņu radīs latviešu laikmetīgās kamermūzikas koncerts „Tagadne”, ko Daugavpils Marka Rotko mākslas centra apmeklētājiem bezmaksas dāvinās muzikālā apvienība „Trio Tendo”.

Akcijas laikā 1. septembrī Rotko centrs atvērts apmeklētajiem no plkst. 11:00 līdz 19:00, savukārt 4. septembrī no plkst.11.00 līdz 17.00.

Plašāka informācija par Marka Rotko mākslas centra izstādēm http://www.rothkocenter.com/rmc/ekspozicijas.

Sīkāka informācija par koncertprogrammu „Tagadne” un ansambli „Trio Tendo” http://www.rothkocenter.com/kokle-musdienu-skanejuma.