"Playoff Arena" - vieta jēgpilnām bērnu ballītēm!

21. Oct 2022, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

"Playoff Arena" ir Baltijā modernākā izklaides un futbola halle, kas durvis vēra tieši pirms 2 gadiem. Piepildījušās atvēršanās brīdī nospraustās ambīcijas radīt vietu, kurā bērni kopā ar vecākiem un draugiem pavada laiku jēgpilnās aktivitātēs. Ko tas nozīmē?

Bērnu ballītes pie mums balstās uz sportošanu. Jā, var droši teikt, ka nedēļas nogales "Playoff Arena" kļuvušas par bērnu ballīšu Meku. Lai visi dalībnieki iejustos, neatkarīgi no vecuma un sportiskās apetītes, ballīti visbiežāk sāk vadītājs – sporta treneris, kurš aizrauj bērnus interesantās spēlēs un rotaļās. Tiek kustinātas ne tikai kājas, bet arī prāts, taču tā jau ir trenera jeb animatora, kā mēs viņu saucam, vadīšanas māksla, kā bērnus aizraut stundu garā pārgājienā pa kustību un izklaides pasauli.

Lai arī hallē ir izcili apstākļi futbola spēlēšanai, mūs par ballīšu paradīzi jau izvēlējušies neskaitāmi jaunie hokejisti, basketbolisti, džudisti, riteņbraucēji, mākslas vingrotājas un tādi, kuriem ar sportu līdz šim nav bijis nekāda sakara. Hallē ierīkotas vēl vairākas telpas, kurās lieliski pavadīt laiku. Piemēram, ģimenes spēļu zona ar lielām nestandarta spēlēm. Kamēr bērni sporto, vecāki bauda atpūtu kafejnīcā, reizē ar kafiju un uzkodām bārā, bez maksas spēlējot galda spēles – novusu, klask, vai galda futbolu. Citam acis nozags kāds no lielajiem ekrāniem sporta translācijām. Vēl kāds tikmēr iegulsies šūpuļkrēslā un baudīs grāmatu no "Playoff Arena" bibliotēkas.

Vecākiem patīk, ka viņiem tiek noorganizēts viss no A līdz Z: galds – uzklāts, bērni – pieskatīti, trauki – nomazgāti. Pašiem svinētājiem vien atliek ierasties. Un – kamēr bērni spēlējas un spēlē, vecāki bauda. Garlaicīgi te nekad nevienam nav bijis. Asaras? Tikai tad, kad bērniem tiek paziņots, ka ir jādodas prom... Citādi te valda tikai prieks un sajūsma!

Esam tuvu centram – tieši pie Kalnciema tilta. Blakus hallei ir plaša autostāvvieta ar pirmajām stāvēšanas stundām bez maksas. Nieka 3 minūšu gājienā ir sabiedriskā transporta artērija Lielirbes ielā. Taču – labāk vienreiz izbaudīt, nekā desmit reižu klausīties, kā "Playoff Arena" lielisko servisu baudījuši citi. Tāpēc – tiekamies jau drīz!

 

Foto: Playoff Arena