Zināmas Fitlap konkursa galvenās uzvarētājas!

Zināmas Fitlap konkursa galvenās uzvarētājas!

15. Mar 2019, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Laba pašsajūta, enerģija un dzīvesprieks? Piedaloties konkursā Tev bija iespēja spert pirmos soļus ceļā uz to!

Katras sievietes ķermenis un organisms ir unikāls un arī mērķi var būt dažādi, tieši tāpēc, lai arī kāds būtu mērķis, – svaru zaudēt, noturēt vai palielināt, Tev ir nepieciešams Tavam vecumam, auguma parametriem, aktivitātes līmenim piemērots plāns. Iespējams, Tu baro bērniņu ar krūti vai esi gaidībās, arī to ņems vērā Fitlap, izstrādājot personalizētu uztura plānu tieši Tev!

Fitlap uztura plāna iespējas ir ļoti plašas. Pirmkārt, Fitlap piedāvā četras ēdienreizes dienā: katra no tām ir ar Tev un Tavam mērķim piemērotu uzturvielu daudzumu. Fitlap atvieglos Tavu ikdienu, individuāli aprēķinot, cik daudz no katra produkta ikvienā receptē Tev nepieciešams, lai pagatavotu maltīti tieši Tavām vajadzībām.

GALVENO BALVU IEGUVĒJAS

Ļoti precīzos digitālos svarus + 3 mēnešu bezmaksas Fitlap uztura programmu

IEGŪST

Ingrīda Rozentāle

***

Stilīgu virtuves dēlīti + 3 mēnešu bezmaksas Fitlap uztura programmu

IEGŪST

Baiba Burkēviča

***

Pusdienu kastīšu komplektu + 3 mēnešu bezmaksas Fitlap uztura programmu

IEGŪST

Melānija Apse;

Anita Rektiņa;

Olga Klauza

Apsveicam! 

Uzvarētājiem personīgi jāsazinās ar FitLap, rakstot e-pastu uz info@fitlap.lv, lai vienotos par balvu piegādi ar pakomātu.

 

 

Plašs recepšu klāsts

Fitlap recepšu klāsts ir ļoti plašs: pašlaik ir vairāk kā 200 recepšu, no kurām iespējams izveidot savu ēdienkarti kaut septiņām dienām uz priekšu! Ir gan veģetārās, gan vegānās, gan tādas, kuras piemērotas laktozes vai glutēna nepanesības gadījumos. Recepšu klāsts katru nedēļu tiek papildināts, ņemot vērā klientu vēlmes. Receptes uztura plānā varēsi arī mainīt, izvēloties tādas, kuras vislabāk garšo! Tāpat varēsi mainīt produktus receptē, ja Tev kāda no sastāvdaļām nav mājās vai vienkārši negaršo. Lieliskas funkcijas!

Lai tuvākie Tevi atbalstītu

Ko vēl piedāvā Fitlap uztura plāns? Pievienot plānā savus pašus mīļākos – ģimeni. Daudzas klientes uzsāk uztura plāna ievērošanu kopā ar saviem vīriem – tas ne tikai ir motivējoši, bet atvieglo plānošanu. Tu varēsi pievienot līdz pieciem saviem ģimenes locekļiem, norādot viņu auguma parametrus, mērķus un Fitlap aprēķinās porciju lielumu arī viņiem!

Ērts iepirkumu saraksts

Iepirkumu saraksta izveidošanas iespēja atbilstoši Tavai ēdienkartei ir īsts laika taupītājs! Veikala apmeklējums ar skaidru iepirkuma sarakstu, kuru varēsi aizsūtīt arī vīram e-pastā vai izprintēt, ir atslēga tam, lai iegādātos to, kas jums nepieciešams, nevis neplānoti groziņā saliktu lietas, kuras nepavisam nav vajadzīgas. 

Pieejams uztura konsultants tiešsaistē – Fitlap atbildēs uz ikvienu jautājumu, kurš Tev radies! Tāpat arī ir arī pieejama atbalsta grupa Facebook lapā - http://bit.ly/atbalstagrupa – tajā iespējams dalīties pieredzē un motivēt vienai otru ceļā uz mērķiem! 

Pielāgo maltītes savām vēlmēm un sasniedz mērķus kopā ar Fitlap!