Zīda segas un gultasveļa Tavai ģimenei

Zīda segas un gultasveļa Tavai ģimenei

15. Oct 2020, 18:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Imperatora sieva Leizu, kas atklāja maigo un izturīgo zīda šķiedru, tika augsti godināta. Taču vispirms viņa parūpējās par savu vīru — imperators tika pie zīda tērpa. Vēl krietnu laiku pēc Dzeltenā imperatora valdīšanas zīda tērpus drīkstēja valkāt tikai imperatora ģimene, bet zīda izgatavošanas noslēpumi tika glabāti slepenībā…

Šodien par savas ģimenes labsajūtu drīkst rūpēties ikviens, un ikvienam pieejams seniem noslēpumiem apvītais zīds, kas dāvā labsajūtu, maigumu un prieku.

Parūpējies par savu ģimeni arī Tu!

Miegs ir viens būtiskākajiem ģimenes labsajūtas stūrakmeņiem — tas nozīmīgi ietekmē veselību, pašsajūtu, izskatu, darbaspējas un attiecības. Labi izgulējušies vecāki var parūpēties par sevi un bērniem, produktīvi strādāt, sasniegt iecerētos mērķus un veidot laimīgu ģimenes ikdienu. Saldu miegu izbaudījis mazulis dāvā vecākiem sirdsmieru un prieku. Vecvecāki pēc kvalitatīva naktsmiera palīdz veidot tādu māju izjūtu, kurā ikviens ģimenes loceklis ir gaidīts, jūtas labi un spēj atgūt dzīvesspēku.

Elisa vienmēr bauda saldu miegu, jo apsedzās ar zīda segu

Miegā cilvēks pavada apmēram trešdaļu dzīves. Vai esi aizdomājusies par to, cik kvalitatīva ir tik apjomīga Tavas dzīves daļa? Un Tava vīra, Tavu bērnu un mazbērnu, Tavu vecāku? Cik piemēroti katram ir naktsmiera apstākļi? Cik ciešs, salds un spēcinošs ir viņu miegs? Un vai to ir iespējams uzlabot?

Ne velti savu stāstījumu sākām ar seno leģendu: jau senatnē atklātais zīda noslēpums mūsdienās var ienākt ik mājā, nodrošinot Tavai ģimenei pilnvērtīgu naktsmieru dabiskā un kvalitatīvā mikrovidē, kā arī dāvinot maigumu, izsmalcinātību, veicinot veselību un starojošu izskatu. Atceries, cik maigi Tavam augumam pieglaužas zīda šalle vai kleita! Izvēloties zīda šķiedras pildījuma segas, spilvenus un zīda gultasveļu un aksesuārus, tādu pašu baudījumu Tu vari sagādāt visai ģimenei trešajai daļai dzīves.

Gultasveļa pilnvērtīgam un dziļamTavas ģimenes miegam

Lai jaundzimušais, bērns, pieaugušais spētu pilnvērtīgi izgulēties, nodrošini gulēšanai labvēlīgu vidi — iespējami dabisku, hipoalerģisku, antibakteriālu, gaisa apmaiņu un atbilstīgu temperatūru nodrošinošu, taktili patīkamu un nomierinošu.

Ja Tavs vīrs vai bērns miegā svīst, izvēlies segas, spilvenus un gultasveļu, kam piemīt termoregulējošas īpašības un kas ļauj ķermenim elpot. Zīda gultasveļa un zīda šķiedras pildījuma segas un spilveni uztur optimālu temperatūru, atvēsinot vai sasildot pēc nepieciešamības, nodrošina gaisa apmaiņu, turklāt zīdam piemīt augsta uzsūktspēja, tādējādi liekais mitrums, ķermeņa izdalītie sviedri gulētāju netraucē. Bērniņš gulēs ciešāk un lieki neizmodīsies, jo nebūs nospārdījis sedziņu brīdī, kad viņam kļuvis karsti. Tieši šo īpašību dēļ zīda gultas piederumi un gultasveļa ieteicama arī sievietēm menopauzes periodā.

Zīda segas komplekts Sapnis

Ja Tavs bērns vai kāds cits ģimenes loceklis naktsmiera laikā un pēc pamošanās šķauda vai ja viņam ir citādas alerģiskas izpausmes, iespējams, tas liecina par alerģiju pret putekļu ērcīti. Tādā gadījumā segas, spilvenus un gultasveļu izvēlies īpaši rūpīgi — tiem ir jābūt hipoalerģiskiem. Zīda izstrādājumi ir dabiski, hipoalerģiski un antibakteriāli, tie nodrošina pilnīgi tīru un higiēnisku gulēšanas vidi, atgrūž putekļus, tāpēc ir piemēroti cilvēkiem, kuriem ir alerģija pret putekļiem, pret putekļu ērcītēm un citiem alergēniem, jo šādi parazīti, dažādas baktērijas un pelējuma sēnītes zīda šķiedras pildījumā nespēj vairoties. Zīda gultasveļa būs izcili piemērota tiem, kam ir jutīga āda un dažādas ādas problēmas.

Ja Tavu vai Tava bērna miegu mēdz iztraucēt noslīdējusi vai pārāk smaga sega, ko bērns dažkārt uzvelk pat uz sejas, izvēlies vieglu, tomēr pietiekami siltu un piegulošu segu. Segas, kas pildītas ar maigajām, mīkstajām un vieglajām zīda šķiedrām, perfekti apklāj ķermeni un, radot maigus un rūpju pilnus pieskārienus, cieši tam piekļaujas, tāpēc arī miegs nekavējas un netiek iztraucēts.

Zīda pildījuma segu un spilvenu un zīda gultasveļas lietotāju pieredze rāda, ka vienīgi zīdam piemīt vienlaikus visas īpašības, kas nodrošina veselīgu un pilnvērtīgu miegu un neatkārtojamu rūpju sajūtu ikvienam ģimenes loceklim, īpaši mazuļiem.

Zīda segas komplekts Sapnis jaundzimušajiem rozā krāsā

Zīda rūpes par katru ģimenes locekli

Katrs cilvēks zīdu atklāj no jauna — uzzina par to, iepazīst to, izmēģina pats un ļauj izbaudīt savai ģimenei. Mūsu kaislība pret zīdu, zīda šķiedras pildījuma segām un spilveniem un zīda gultasveļu arī vispirms uzplauka ģimenes lokā. Personīgi pārliecinājušies par izcilajām zīda īpašībām, nolēmām dalīties ar citām Latvijas ģimenēm, arī Tavējo, un šobrīd piedāvājam augstvērtīgus zīda produktus, kas top Ķīnā — zīda šūpulī, no kurienes senlaikos aizvijās zīda ceļš un kur saglabāta jau Senajā Ķīnā izkoptā meistarība un kvalitatīvs roku darbs.

Zīda pildījuma sega. Segas sānu malā atvērts rāvējslēdzējs, lai apskatītu zīda šķiedras pildījumu.

Latvijas uzņēmuma idejas apvienojot ar ķīniešu zināšanām un ražošanas tehnoloģijām, ir radīti unikāli produkti: zīda šķiedrām pildītas segas, spilveni, zīda gultasveļa, pledi un dažādi aksesuāri. Ķīnas partneri izvēlēti rūpīgi — katrs uzņēmums ražo noteiktu specifisku preci, ko pārzina vissīkākajās detaļās. Silk Secret izstrādājumi ir simtprocentīgs roku darbs. Reizē ar zīda gultas piederumiem un gultasveļu Tavi mīļie un tuvie cilvēki iegūs katra ģimenes locekļa vajadzībām atbilstīgu senā noslēpuma izpausmi gulēšanas vidē.

Preču sortiments veidots ģimenes vajadzībām: dažādu izmēru un biezumu segas, vairāku izmēru un atšķirīga augstuma spilveni, izmēros un krāsās daudzveidīga gultasveļa, kas komplektējama pēc pieprasījuma. Te Tu atradīsi palīgus ceļā uz kvalitatīvu pilnvērtīga miega vidi sev, savam dzīvesbiedram, bērniem un vecākiem.

Zīda pildījuma sega un spilveni no kolekcijas Klasika

Jaunākā kolekcija Sapnis — sega komplektā ar segas pārvalku un spilvendrānu (vai divām) — nodrošinās patīkamu vidi, ērtības un veselīgu, bezrūpīgu miegu pieaugušajiem un bērniem. Četru izmēru segas pildītas ar augstākās kvalitātes vidēja garuma šķiedras savvaļas zīdu, stepējums nodrošina zīda pildījuma vienmērīgumu, savukārt pildījuma apvalks un gultasveļa ražota no kokvilnas satīna. Komplekts piemērots gan ikdienai, gan izbraukumiem, tas ir ekonomiski izdevīgs piedāvājums tiem, kuri vēl tikai grib iepazīt pozitīvās zīda īpašības.

Kolekcija Sapnis ir īpaši piemērota jaundzimušajiem, radīti speciāli gultas piederumu un gultasveļas komplekti rozā un zilā krāsā. Tavs bērniņš to varēs izmantot vairākus gadus, turklāt dekoratīvajā somā iecienīto sedziņu iespējams paņemt līdzi gan ceļojumā, gan izbraukumā ar teltīm, gan ciemos.

Zīda segas komplekts Sapnis jaundzimušajiem zilā krāsā

10 gadu laikā uzņēmums Silk Secret uzkrājis zīda segu, spilvenu un gultasveļas lietotāju pieredzi un, uzklausot klientu vēlmes, īstenojis jaunu produktu idejas, izveidojot 5 segu kolekcijas, zīda gultasveļas sortimentu papildinot ar zīda un kokvilnas satīna gultasveļu un rūpējoties, lai produkti atbilst Latvijas klimatam, lai zīda izstrādājumi sniedz gan estētisku baudījumu, gan veselības ieguvumus nu jau vairāk nekā 2000 Latvijas ģimenēm, kurām ir svarīga ģimenes locekļu veselība, labsajūta, pilnvērtīgs miegs un nodrošinājums īpašos gadījumos — alerģiskiem cilvēkiem, cilvēkiem, kuriem ir jutīga āda un dažādas ādas problēmas.

Silk Secret izstrādājumiem ir piešķirts OECO TEX sertifikāts, kas apliecina, ka to ražošanā, krāsošanā izmanto veselībai nekaitīgas vielas un saudzīgus krāsotājus, kas īpaši svarīgi bērniem paredzētajam tekstilam.

Tavs zīda noslēpuma atklājums vēl tikai priekšā? Būsim Tev uzticams ceļvedis:

lasi www.silksecret.lv un sazinies — +371 29269161, info@silksecret.lv!