Vistas fileja ar dārzeņiem laiviņās.

Vistas fileja ar dārzeņiem laiviņās.

26. Jun 2020, 00:14 Ineta Mika Ineta Mika

Vistas fileja ar dārzeņiem laiviņās.

Sastāvdaļas:

Vistas fileja. ( Daudzums atkarīgs no porciju skaita).

Dārzeņi- cukini, tomāti, sarkanie sīpoli, ķiploku daiviņas.

Apelsīni.

Dilles.

Olīveļļa.

Sāls.

Fetas siers.

Cepamais papīrs.

Pagatavošana:

Vistas fileju nomazgā un nosusina. Saliek uz dēlīša un izveido ne pārāk dziļus iegriezumus. Iegriezumos liek šķēlītēs sagrieztus cukini, tomātus, apelsīnus. Pārkaisa ar ar fetas sieru. Katru filejas gabaliņu izkārto no cepampapīra izveidotā laiviņā.Un saliek uz cepampannas.

Mērcītes pagatavošanai nepieciešams apmēram 100 ml olīveļļas, kurā ieber sāli, sasmalcinātus ķiplokus un dilles. ( Daudzums atkarīgs no porciju skaita). Mērcīti samaisa un pārlej pāri vistas filejām, kas jau izkārtotas laiviņās. Cep apmēram 180 grādos, līdz vistas fileja gatava, apmēram 20 -25 minūtes. Lai labi garšo.