Nr.12 Nora: Vislabāk uzskaitītā optimiste

12. Jan 2017, 18:06 Co_ora Co_ora

Kas tu esi - Sieviete ar savu gaumes izjūtu laimē?

20170112175203-97384.jpg

Esmu Nora un savu laimi mācos meklēt pilnīgi jaunās (priekš sevis) lietās - audzinot manu mazo Miķeli, (sa)dzīvojot ar vīru, katrā rokdarbiņā, ko cīnu un izcīnu, katrā burkānkūkā, kura labi izcepas!

Apraksti savu gaumes izjūtu laimē.

O, uz otro jautājumu jau automātiski atbildēju! Viss jaunais, kas pamazām, bet tomēr izdodas, ir tas iepriecinošākais. Putras ir mana jaunā laime! 

Parādi savas laimes krāsu.

Pavisam agrāk tā bija rozā. Jo vai tad visām meitenēm tā nav mīļākā krāsa? Nedaudz agrāk tā bija sarkanā. Jo likās, ka tā runā pati par sevi. Pavisam nesen - zaļā. Jo tā ir tik dabiska, daudzveidīga un mierīga. Un nu tā ir pelēkā. Gan jau kādreiz sapratīšu - kāpēc! 

Ieslēdz savas laimes mūziku.

Mana laime mūzikā neslēpjas. Ja nu vienīgi pašai izdodas ko uzspēlēt uz klavierēm vai sintizatorā, tad jā, tad ir forši! 

Iekš kā jūties laimīga.

Tās noteikti nav konkrētas drēbes, citreiz izdodas noķert īsto sajūtu īstajās drēbēs un justies labi un skaisti. Pēc lielā vēdera, kas piestāvēja visiem apģērba gabaliem, nu ir grūti atkal labi iejusties drēbēs.

Nosauc filmu, ko vari skatīties vairākkārt.

Hmm. Hmmmm. Emm. Laikam jau, ka vecās latviešu filmas. Jo vienkārši nevaru atcerēties kas tur bija, katru gadu skatos kā no jauna!

Citāts par laimi.

Gluži nesen izlasīju un TĀ patika!

"Labākā lieta, ko tētis var darīt bērna labā ir mīlēt viņa mammu." J.Wooden

Atceries savu spilgtāko laimes brīdi.

Šis ir labs jautājums! Sēžu un atceros tik daudzus, kurš nu būtu tas pats, pats laimīgākais? Ja par spilgtāko, tad bērniņa nākšanu pasaulē, domāju, ka nekas nespēs izkonkurēt!

Kāpēc esi nolēmusi 2017.gadā piedalīties šajā projektā?

Nekad iepriekš man tik ļoti nav paticis rakstīt, piedalīties, izmēģināt! Nu jau tas palicis par tradīciju - uztaisu tēju un pasaku saviem vīriešiem, ka nolīdīšu parakstīt! Un ienāku savā valstībā .. :) 

 

20170111004056-47375.jpg

 

20170111085000-64836.jpg