Vīrs ārzemēs, es ar bērniem - Latvijā

06. Dec 2016, 23:15 Sinta18 Sinta18

Jau otro reizi mans vīrs aizbrauca uz Holandi peļņā, pirmo reizi viņš brauca uz turieni uz 3 mēnešiem nesen atbrauca bet žēl ka uz nedēļu tagat viņš aizbrauca atkal uz 3 mēnešiem un es tagat tik ļoti pārdzīvoju par to man ar vīru ir 3 bērniņi vienam 7gadi otraij 3 gadi u trešajai 6 mēnesīši. Man tagat ir tik slikti un tik sāpīği nezinu kā lai izstur šo laiku jo apzinos ka viņš pēc 3 mēnešiem atbrauks tikai uz nedēļu un atkal dosies prom. Ar katru reizi kad viņš dodās prom tas mani morāli sagrauj braukt ar viņu arī pagaidām nav iespējas. Kā lai dzīvo? kā lai izstur šo laiku un dzīves posmu? es katru dienu skatos uz bērniem un redzu ka es nēsmu vienīgā kas skumst un ilgojās. Kā lai bērniem atviegloju vīra probūtni? LŪDZU PALĪDZIET DODIET PADOMU?

Sinta18 Sinta18 24. Dec 2016, 02:52 gusts

Man arī ir ļoti smagi 6 gadi tas tak ir tik smagi . Tagat pēc jaunā gada braukšu pie vīra uz Holandi uz nedēļu esmu ļoti laimīga bet tā bail lidot kā nezinu ko darīt????

Sinta18 Sinta18 07. Dec 2016, 16:25 UnscrewedJet83

Es katru dienu eju kautkur uz vietas neseżu bet dzīvojot mazā pilsētiņā nav tik liela izvēle. Īpaši smaği ir vakaros kad ar vīru skaypā parunā un tad sākās asaru straumes. Protams šeit Latvijā ir smaği dzīvot tā vien gribæs aizbraukt tālu prom un neātgriesties šeit vairs

Sinta18 Sinta18 07. Dec 2016, 14:14 ViKrEm mamma

Paldies par rakstiņu es ceru ka tev arī vis būs labi

ViKrEm mamma ViKrEm mamma 07. Dec 2016, 09:08

Liels prieks, ka kāda mamma uzdrīkstas par to runāt, jo šādu mammu ir ļoti daudz. Plānoju no Jaunā gada rakstīt blogu par to, kā es tikšu galā ar 3 bērniem, dzīvojot mežā, privātmājā, jo arī man vīrs pēc Jaunā gada sagaidīšanas plāno braukt pāri okeānam. Ir neliels stress, kā es tikšu ar visu galā viena, it īpaši ziemā, ja sals būs bargs. Manuprāt, par to ir jārunā, jo tētis skaipā, pa telefonu, ir ļoti grūti. Man brālim sieva gandrīz gadu dzīvoja viena ar abām meitenēm, kamēr brālis strādāja Norvēģijā. Cik atceros, viņa centās nesēdēt mājās, bieži brauca pie mammām, veda meitenes uz dažādiem pasākumiem, bet nu, viņi visi ir Norvēģijā un arī tur piedzima viņu dēliņš. Teikšu atklāti - Latvijā dzīvot nav viegli, lai vai kā Tu cīnītos un būtu "baigais" patriots. Man šis viss vēl tikai priekšā, pieļauju, ka Norvēģija, Vācija, Somija, Holande, UK vēl varētu būt vienkāršāk, jo, ja dikti saskumst, var dažās stundās un par pāris simtiem eiro atbraukt mājās, bet, ja tas ir pāri okeānam, tas būs daudz grūtāk.
Novēlu gūt spēku, neskumt, nepārdzīvot 😀