VIDEOatklāšana labdarības akcijai Dalies un samīļo! Piedalies līdz maija beigām!

09. Mar 2017, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Mēs zinām, ka mūsu katra spēkos ir kādam palīdzēt, taču apvienojoties mēs spējam paveikt patiesi lielas lietas, tāpēc Māmiņu klubs ir atklājis labdarības akciju, kuras laikā ikvienam ir iespēja ziedot tikko dzimušiem mazuļiem pirmās drēbītes, autiņbiksītes, vienreizējos paladziņus, māneklīšus, higiēnas lietas, to, kas ir tik ļoti vajadzīgs uzreiz pēc piedzimšanas. Visas jūsu ziedotās lietas mēs liksim īpašās kastēs un nogādāsim Latvijas dzemdību nodaļās, lai tās nonāktu pie māmiņām un mazuļiem, kuriem tas patiesi ir nepieciešams. 

Ziedošanas vieta šajā labdarības akcijā būs viena – tā atrodas tirdzniecības centrā Spice Home – liela kaste, kuru noteikti nebūs iespējams nepamanīt, ziedot nepieciešamās lietas ir iespējams līdz maija beigām.

Mūsu aicinājumam ir atsaukušās māmiņas, kuras no sirds tic mūsu idejai un ir piekritušas piedalīties šajā labdarības akcijā. Aktrise un dziedātāja Marta Grigala, kura audzina meitiņu Grētu, Māmiņu kluba interneta televīzijas raidījuma vadītāja Liene Bērziņa, mūsu mazā superbēbīša Roberta māmiņa Diāna un, protams, Māmiņu kluba brīnišķīgā komanda!

Reizēm, lai palīdzētu, lai kāds justos mīlēts nav vajadzīgs daudz, vien mūsu uzmanība un gaišas domas. Mēs mammas taču labi zinām, ar cik lielu mīlestību esam gaidījušas savu mazuļu piedzimšanu, ar cik lielu uzmanību ir sarūpēta katra bēbītim paredzētā lieta, mūsu domas un sajūtas šīs lietas sevī glabās vienmēr un sasildīs kāda tikko dzimuša bērniņa sirsniņu.

20170224132539-16711.jpg