VIDEO: Kā gada aukstajos mēnešos uzveikt kakla sāpes un klepu

09. Jan 2017, 00:10 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Mazajai Līnai Grietai jau ir 3 gadi, reiz mēs sekojām līdzi tam, kā Līna auga un ko viņa piedzīvoja savā ikdienā, jo mazulīte bija mūsu Superbēbīša stāsta galvenā varone. Līnas mamma Liene ir Māmiņu kluba interneta televīzijas raidījuma vadītāja. Mēs tikāmies, lai uzzinātu, ko Liene dara reizēs, kad Līna slimo.

Skaties VIDEO un:

  • uzzini, kāpēc kakla sāpes mēdz būt dažādas, un kā vispār atšķiras klepus
  • uzzini arī par to, kas vispār izraisa klepu
  • meklē dabīgus līdzekļus cīņā ar klepu un tiec pie dažādiem pediatres Sanitas Mitenbergas padomiem

Vīrusa izraisītas saslimšanas ir dažādas – kāda var ilgt 3-4 dienas, kāda pat desmit un vairāk dienas, tāpēc mums – vecākiem ir jābūt modriem, lai spētu novērtēt bērna pašsajūtu.

Diemžēl bērni slimo, tāpēc mums – vecākiem ir jāiemācās būt pacietīgiem un lēnprātīgiem, nestrebt karstu, ar laiku mēs notiekti sapratīsim, kā mūsu bērnu organisms reaģē saslimšanas gadījumā un zināsim, kads pējam paši uzveikt saslimšanu un kad nepieciešama ārsta palīdzība.

Māmiņu Klubs

20170104121513-67471.jpg

www.silvanols.lv

16. Jan 2017, 03:21

Finansejums piedavajums privata
Tu esi uznemejs, privats investors, vai labak personai, kam nepieciešama atra finansejumam, nemot vera situaciju. Mes esam sadarbiba, kas piedava finansejumu ar likmi 3%

laika posma maksimali 40 gadiem. Mes ludzam jus sazinaties ar mums, un jus pievelciet apmierinats. e-pasts: allessandromanca@gmail.com