VIDEO: Reālo mammu stāsti - Es sevi nemīlu!

16. Dec 2016, 00:55 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Mēs dzīvē laiku pa laikam sev uzdodam eksistenciālus jautājumus – kas es esmu, kāpēc esmu, vai es esmu pietiekami laba un vai es vispār sevi mīlu. Šie jautājumi mūs reizēm dzen strupceļā, taču bez tiem mēs noteikti neaugtu un nepilnveidotos.

Iepazīsimies – Liene audzina divas meitas, tā kā abas vēl ir ļoti mazas, Liene zina, ko nozīmē lūkoties uz sevi un nepazīt mazliet sevi, jo bērnu piedzimšana liek mums sevi atrast no jauna.

Liene nebūs mūsu stāsta vienīgā varone, iepazīsimies arī ar Agnesi – arī divu meitu mammu, kura savā dzīvē ir pieņēmusi nopietnus lēmumus, kuri sākumā šķita biedējoši, taču pateicoties tiem, viņa mainījusi savu dzīvi uz labu, lai tagad varētu dzīvot, kā viņai patīk.

Skaties VIDEO un:

  • pajautā sev arī tu - vai tu sevi mīli, un vai tev tava dzīve patīk
  • uzzini par lietām, ko dažkārt bērnībā neiemācāmies, un tomēr pieaugušā dzīvē tā var kalpot par milzīgu mācību mums
  • sapratīsi, kāpēc dažādus iedvesmojošos saukļus reizēm nespējam attiecināt uz savu dzīvi
  • satiksi arī Dzīves Mākslas Akadēmijas mūzu Dimantru Antru, kas pastāstīs, kā tu vari parūpēties par sevi, sniedzot sev atpūtu
  • uzzini, kas liek vispār māmiņām nogurt un justies iztukšotām
  • sapratīsi, kā justies dzīvai un laimīgākai

Iespējams, ja mums nebūtu tieksme sarežģīt pašām savu dzīvi, mēs tik bieži nejustos iztukšotas. Ja mēs nebūvētu gaisa pilis savās iedomās par to, kādām mums jābūt, mēs daudz vienkāršāk pieņemtu to, kādas esam. Sākt šķetināt savu neapmierinātību, spert pirmos mazos solīšus tuvāk tam, kādas esam un jau pēc laika mēs redzēsim, ka noiets krietns ceļa gabals un viss ir kļuvis labāks.

Māmiņu Klubs

20161209112019-64157.jpg

kika19822 kika19822 11. Dec 2016, 20:38

Liels paldies par so video.,taja ir tik daudz patiesība.,par ko mēs ikdienā neuzdrīkstamies runāt!
Šobrīd gaidu savu trešo mazulīti.,bet kad paliku stāvokli tad bija ļoti grūti pieņemt realitāti.,jo abi lielie dēli jau ir gana lieli,un te pēkšņi mazulis un mājas dzīve.,kas mani biedē....,bet noskatoties video es saprotu ka nedrīkst aizmirst kad esmu ne jau tikai mamma.,bet ari sieviete kurai pašai sevi ir jāmīl😀

mamma88 mamma88 11. Dec 2016, 19:44

Man loti patika sievietes(ta,kura bija pelekajas drebes)stasts.Tik loti patiess!Mani tas aizskara loti.Ari man neviens nav pajautajis,bet ka tad es jutos pec dzemdibam? Un ta briviba...tik precizi. Paldies.