Ceļo ar "Vasaras gidu" un laimē kosmētiku!

Ceļo ar "Vasaras gidu" un laimē kosmētiku!

11. Jun 2022, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Balvu foto ilustratīva nozīme

Ceļojot kopā ar Māmiņu Klubu,varu tikt pie lieliskām balvām katru nedēļu!

MONODERMA® A15
N28 gēla kapsulas x 0,5ml

MONODERMA® A15 satur tīru A vitamīnu (Retinolu) 0,15% koncentrācijā 

Monoderma® A15 ir līdzeklis nobriedušai ādai pret ādas novecošanos, piešķir sejas ādai gludumu un relaksējošu izskatu, būtiski samazinot ādas krāsas izmaiņas.
Retinols efektīvi novērš un aizkavē ādas novecošanos: stimulējot šūnu reģenerācijas procesus, kolagēna un elastīna veidošanos, veic vieglu pīlingu un izlīdzinošo darbību, kā arī samazina grumbu veidošanos. 
Monoderma® A15 ir paredzēts arī normalizējošai ādas terapijai, kas pakļauta aknei: retinols regulē tauku dziedzera darbību, samazina paplašinātās poras un novēršot piņņu veidošanos.
Nesatur konservantus, krāsvielas un smaržvielas. 
Lietošana: 1  MonoDermoDose® vakarā. Var lietot kursa veidā 1-2 mēnešus.

---------

MONODERMA® C10
N28 gēla kapsulas x 0,5ml

Monoderma® C10 satur tīru C vitamīnu (askorbīnskābi) 10% koncentrācijā.
C vitamīns ir spēcīgs antioksidants, kas palīdz novērst ādas novecošanās pazīmes, efektīvi novērš brīvo radikāļu darbību (UVA un UVB staru radītos bojājumus), stimulē kolagēna sintēzi, palīdz kontrolēt ādas hiperpigmentāciju, atgriež ādai dabīgo elastību. 
Monoderma® C10 baltinošā iedarbība padara ādu starojošāku.
Nesatur konservantus, krāsvielas un smaržvielas. 
Lietošana: 1-2  MonoDermoDose® dienā

-------

Merz Spezial ir vācu kosmētikas zīmols, kas piedāvā kvalitatīvus produktus ar inovatīvu sastāvu, kura aktīvās sastāvdaļas iekļūst dziļi ādā.

MERZ Spezial Kolagēna krēms-putas 50ml

Satur unikālu kolagēna, C vitamīna un dabiskas izcelsmes kolagēna aktivatora kombināciju. Krēms-putas ar inovatīvu sastāvu uzsūcas, ļaujot aktīvajām sastāvdaļām dziļi iekļūt Jūsu ādā.  Ādas liftinga efekts palīdz samazināt grumbas. Palīdz novērst priekšlaicīgu novecošanos. Palīdz stimulēt kolagēna veidošanos organismā.

MERZ Spezial Krēms-putas ar hialuronskābi 50 ml

Satur unikālu hialuronskābes, alvejas sulas, jūras glikozamīna un jūras aļģu ekstrakta kombināciju. Krēms-putas ar inovatīvu sastāvu uzsūcas un aktīvās sastāvdaļas dziļi iekļūst jūsu ādā. Tūlītējs ādu mitrinošs efekts. Palīdz atjaunot ādu, stimulējot hialuronskābes veidošanos organismā