Vasaras blogere CETURTDIENĀS: Zemeņu biezpienrausis

Vasaras blogere CETURTDIENĀS: Zemeņu biezpienrausis

25. Jun 2015, 14:32 Banija Banija

Ir klāt visīstākais zemeņu laiks, kuru vajag ķert aiz astes - ēst ogas svaigā veidā, cik vien vēderā ļauj vietas, sagatavot krājumus ziemai (lai arī cik ļoti par ziemu patlaban negribētos domāt) un izcept kādu rausi. Un kādēļ gan lai tas nebūtu biezpienrausis?

Atzīšos, ka savus sirdsapziņas pārmetumus, ka rausis ir samērā trekns, remdēju ar mierinājumu, ka galvenā sastāvdaļa jau ir biezpiens. Bet biezpiens, kā zināms, ir pat veselīgs :)

Ķeramies pie gatavošanas, lai ātrāk tiktu pie mielošanās!