Valentīna diena - ko dāvināt?

Valentīna diena - ko dāvināt?

07. Feb 2017, 13:11 Ievas_mamma Ievas_mamma

Vecumvecais jautājums - ko dāvināt otram Valentīna dienā? Palikusi vien nedēļa, jāsāk rosīties. Var jau teikt, ka tie taču "mīlestības svētki", pietiek ar buču un "Es tevi mīlu", bet mums tā ir ikdiena. Gribās to pārsteiguma momentu tomēr! :)


Gribētos nopirkt to "seksīgo" apakšveļu, sadegt sveces, šampanieti, taču - mums ir 4,5 mēnešus veca meitiņa, kurai šāds scenārijs noteikti nebūtu pa prātam. Arī kur aizbraukt, pat aiziet, manuprāt, nesanāks. Tad nu jādomā kas "stacionārs".

Laikam vajadzēs palikt pie klasiskā - saldumu gatavošanas. Ir kāda kūkas recepte, kas neprasa daudz laika, varētu mēģināt apvienot ar Ievuka pieskatīšanu, kamēr tētis ir darbā. Bet pēdējā laikā diezgan bieži gatavoju viņam visādus gardumus (būšu izlutinājusi :D ).

Kaut ko nopirkt un uzdāvināt? KO tieši? Zinu, te bija no Māmiņu Kluba puses diskusija izveidota, bet es gribētu zināt reālas idejas, kuras tiks īstenotas. Galu galā, es noteikti neesmu vienīgā, kura lauza galvu šajā jautājumā.

Tātad - ko jūs darīsiet šajā Valentīna dienā? Kā pārsteigsiet un lutināsiet savus vīriešus šogad? Varbūt ir bijis kāds īpašs un oriģināls pārsteiguma pagātnē, kuru nav žēl atdot "špikošanai"? :)

pandulaacis pandulaacis 07. Feb 2017, 21:29

Es dāvinātu intīmpreces, bet vispār Valentīna dienu nesvinam 😃

lauvinja lauvinja 07. Feb 2017, 13:48

Nezinu cik tev tas bebuks vecs ....

Nopērc zeķes ar zeķturiem, pieskaņotu krūsturi, masāžas eļļu vai ķermeņa krēmu vai losjonu, noliec bebuku gulēt, pavedini vīru, sniedz viņam erotisku masāžu (starp citu latviski kaut kad senāk ir iznākusi laba grāmata erotiskā masāža, kurā ir gan klasiskās masāžas pamatelementi, gan knifiņi) un paņem vīru uz izbrīnu 😀 Darbojas labi!