Uzturi kāju pēdu veselību formā dabīgi!

Uzturi kāju pēdu veselību formā dabīgi!

13. Apr 2017, 11:28 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Kājas ir vienas no nodarbinātākajām ķermeņa daļām, kurām katru dienu pacietīgi ir jānēsā sava īpašnieka ķermeņa svars. Tās tiek nodarbinātas katru dienu, tāpēc kāju veselībai ir jāpievērš īpaša uzmanība, it īpaši tuvojoties pavasarim un gada karstākajiem mēnešiem. Pēdām jābūt veselām!

Tuvojas vasara- silts laiks, atpūta un ceļojumi. Tā būs atpūta garam un miesai, taču atsevišķām kermeņa daļām tomēr tā būs slodze, kurai vajadzētu sākt gatavoties jau tagad. Runa ir par kājām un pēdām. Siltā laikā aktualizējas vēnu problēmas. Noteikti esat ievērojušas, ka karstā laikā biežāk pietūkst kājas nekā tas bijis ziemā, tāpat aktualizējas pēdu svīšanas problēmas.

Silvanols- Latvijas zaļās farmācijas kompānija, kas ražo dabīgus produktus augstas kvalitātes apstākļos, domā par māmiņu un tētu, vecmāmiņu un vectētiņu kāju un pēdu komfortu. Māmiņu Klubā viesojās Silvanols produktu speciālistes Inga Arbidāne un Arita Borzova un pastāstīja par līdzekļiem kāju un pēdu komfortam.

Pēdas svīst visu laiku, ne tikai vasarā, ne tikai ziemā. Jālauž stereotips par to, ka pēdas svīst tikai vasarā. Jau tagad, pavasarī, jādomā, kā izvairīties no pēdu svīšanas. Vasarā pēdu higiēna ir atšķirīga. Pēdas rada nepatīkamu aromātu, kas ir traucējošs.

Runājot par pēdu higiēnu, jāatceras - katru dienu pēdas jāmazgā ar siltu ūdeni un ziepēm. Mazgāšana jānobeidz ar vēsāku ūdeni, kam var pievienot arī kādu dezinficējošu līdzekli. Pēc tam pēdas rūpīgi jānoslauka.

Lai pēdas mazāk svīstu, var izmantot FungiSpray, ko var uzpūst pēdām.

Apmeklējot sabiedriskās vietas kā peldbaseini, pirtis, sporta centri, kur laika pavadīšana ir ar basām kājām, jāatceras pasargāt savas pēdas no sēnīšu infekcijām. Pēc atpūtas, ūdens procedūrām, nomazgājam dušā kājas, velkam tikai savas čības, kam jābūt tīrām. Pēc pēdu slaucīšanas jāuzsmidzina uz tām FungiSpray. Tas der jebkura vecuma cilvēkiem. Un tas palīdzēs ne tikai pret nepatīkamo pēdu aromātu, bet tas arī palīdz izvairīties no sēnīšu infekcijām. Samazina arī plaisājošo papēžu problēmu.

Fungispray

20170413115343-28695.jpg

Dabīgs oriģinālprodukts kāju pēdu dezinfekcijai ar pretsēnīšu, antibakteriālu un antiseptisku iedarbību. Produktā esošās aktīvās vielas cīnās pret pēdu specifisko aromātu, sniedz komfortu, un svaigumu. Sastāvā esošās ēteriskās eļļas uzlabo pēdu higiēnu un pasargā no sēnīšu infekcijas. Ieteicams arī pēdu ādas plīsumu profilaksei.

Venolux

20170412121008-20698.jpg

Venolux gel

Gels nogurušām kājām (darba dienas beigās, ilgstoši sēzot vai stāvot, lidojot lidmašinā utml.) Uzlabo kāju komfortu un atvēsina.

Zirgkastaņi, arnika, divdaivu ginks, smiltsērkšķi pasargā ādas šūnas no brīvo radikāļu ietekmes. Smiltsēŗkškiem piemīt antibakteriālas īpašibas. Mentola kristāli atvēsina un atsvaidzina. Egles skuju ekstrakts piešķir atsvaidzinošu smaržu.

Nesatur konservantus, parabēnus, krāsvielas, smaržvielas.

Venolux kapsulas

Uztura bagātinātājs ar augu ekstraktiem nogurušām kājām.

Zirgkastanis palīdz samazināt smaguma sajūtu kājās, veicina asinsriti un venozo cirkulāciju. Divdaivu ginks veicina asins mikrocirkulāciju. Zaļā tēja palīdz uzturēt asinsvadu elastību un tonizē organismu.

Par skaistām un veselām kājām!

 

Māmiņu Klubs

ONLINE TV tapusi sadarbībā ar

20170407141241-72884.jpg